Kazunori Jamauči láká na další čtyři nová auta v Gran Turismo 7, přijdou s VR aktualizací
i Zdroj: PlayStation
Gran Turismo 7 Novinka Kazunori Jamauči láká na další čtyři nová auta v Gran Turismo 7, přijdou s VR aktualizací

Kazunori Jamauči láká na další čtyři nová auta v Gran Turismo 7, přijdou s VR aktualizací

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 2. 2023 09:25

Studio Polyphony Digital chystá na tento týden zásadní aktualizaci svého závodního titulu Gran Turismo 7. Klíčovou součástí bude přidání podpory pro novou generaci virtuální reality PlayStation VR2. Šéfdesignér hry Kazunori Jamauči ale na sociálních sítích tradičním černobílým obrázkem láká i na nově přidaná vozidla.

Reklama


Ty mají tradičně nechat nová auta v tajnosti a nechat fanoušky odhadovat, i tentokrát ale početná komunita fanoušků rychle rozklíčovala, která auta by se mohla minimálně za některými obrysy skrývat. Úplně vzadu se tak (podle Redditu) s nejvyšší pravděpodobností skrývá Citroën DS ze 70. let. Nejblíže v pravo i nezkušené oko pozná jeden ze starších modelů Porsche (nebo RUF), podle fanoušků nejspíše 911 Carrera RS taktéž ze sedmdesátých let.

Závodní speciál vlevo byl identifikován jako vůbec první japonská Formule 1 - Honda RA271. Největší otazník tak visí nad prostředním vozem. To pravděpodobně bude další Vision Gran Turismo, tedy koncept některé z velkých automobilek, které své futuristické vize čas od času prezentují v hratelné podobě právě skrz sérii Gran Turismo.

Aktualizace hry by měla vyjít během zítřka. Samotný headset PlayStation VR2 ale bude na trhu dostupný od 22. února, tedy od středy. Magazín DualShockers připomíná, že hra bude ve virtuální realitě hratelná celá, bez jakýchkoliv omezení (s výjimkou split-screenu).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama