Karetní Smite spustil otevřenou betaverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karetní Smite spustil otevřenou betaverzi

Karetní Smite spustil otevřenou betaverzi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2017 09:51 2
Reklama

Pokud vám i po standalone Gwintu a Hearthstone přišlo, že na trhu není dostatek kompetetivních karetních titulů, Hand of the Gods: Smite Tactis by pro vás mohlo být vykoupením. Hra původně známá pod jednodušším názvem Smite Tactics sice není žádnou velkou novinkou, dosud však k tahovým bitvám s kartami inspirovanými božskou mytologií měli přístup pouze majitelé klíčů do uzavřené bety.

Dnes spuštěná otevřená beta tak otevírá brány všem zájemcům. “Během uzavřené bety jsme přepracovali strategické prvky hratelnosti a stavění decků, zatímco jsme udělali boj mnohem čitelnějším a jednodušším na pochopení. Dnes, se spuštěním otevřené bety, zveme všechny k bezplatnému stažení Hand of the Gods a vyslání mytických hrdinů do boje. Také s nadšením oznamujeme, že e-sportovní život Hand of the Gods odpálí lednový turnaj na HiRez Expo, skýtající peněžní odměnu 50 tisíc dolarů,” zve ku hraní hlava projektu, Scott Zier.

Hand of the Gods: Smite Tactics můžete bezplatně stahovat z oficiálního webu titulu. Finanční model zůstane i po vydání stejný, hra se zařadí do škatulky free-to-play titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama