John Cena skutečně ztvární Duke Nukema
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka John Cena skutečně ztvární Duke Nukema

John Cena skutečně ztvární Duke Nukema

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 3. 2018 11:23 14
Reklama

Herec John Cena byl původně známý zejména jako wrestler a tvář WWE, nicméně postupem času se tento tvrdý chlapík začal prosazovat i v Hollywoodu a před nedávnem jsme se dozvěděli dokonce i o tom, že by mohl navrch také ztvárnit legendární postavu Duke Nukema. A to se také aktuálně potvrzuje.

Zpráva pochází od samotných producentů snímku, kterými jsou Andrew Form a Brad Fuller a kteří tuto zprávu přinesli v rozhovoru pro magazín Cinema Blend. Bohužel spolu s tímto oznámením nepřinesli žádné další konkrétnější informace, které by se tohoto snímku týkaly a které by tak odhalovaly cokoli z jeho náplně.

Na něco takového je ostatně prý ještě zřejmě velmi brzy, neboť aktuálně je teprve ve fázi přípravy teprve samotný scénář. To však tvůrcům zjevně nijak nepřekáželo v tom, aby si nezajistili tělesnou konstitucí odpovídajícího hlavního hrdinu.

Na bližší informace si tedy ještě každopádně počkáme, zajímavým příslibem již nyní ale může být fakt ten, že se tvůrcům zalíbil styl drsnějšího humoru. A to kupříkladu takový, jaký měli fanoušci komiksových adaptací možnost vidět v moderní filmové adaptaci Deadpool.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama