Je libo dalšího nápadu na battle royale? Hororová akce Evil Dead: The Game jej už nabízí také
i Zdroj: Saber Interactive
Evil Dead: The Game Novinka Je libo dalšího nápadu na battle royale? Hororová akce Evil Dead: The Game jej už nabízí také

Je libo dalšího nápadu na battle royale? Hororová akce Evil Dead: The Game jej už nabízí také

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 2. 2023 10:15

Asymetrická multiplayerová hra Evil Dead: The Game, založená na hororech Sama Raimiho, se po nejnovějším bezplatném updatu rozšiřuje o vlastní verzi battle royale. Saber Interactive, které hru vyvinulo, nový režim oznámilo jako tzv. Splatter Royale.

Reklama

  • Evil Dead: The Game vítá vlastní variantu na battle royale
  • Takzvaný režim Splatter Royale nabídne hru pro 40 hráčů
  • Vedle updatu, který ho přidá, přichází také možnost získání dvou nových zbraní, jedné hratelné postavy a několika skinů pro vícero postav

V režimu Splatter Royale se vás v aréně postaví až čtyřicet, a jak už název zadává, bojujte o to, kdo zůstane poslední. Po potvrzení, že se hra opravdu objeví v rámci PS Plus Essential, následně Sabre říká, že: přijmeme svého vnitřního démona jako nová, “zmrtvená”  verze některé naší oblíbené postavy (a to jak ze skupiny postav Survivor, tak i Demon). Jen jeden drsňák následně zůstane stát. S ohledem na stav hry nicméně doufejme, že nebudeme posledním už od začátku. Poslední dobou je totiž kvůli počtu hráčů hledání her relativně problematické a často trvá dlouho, než se vůbec připojíte. 

Abychom vývojářům nicméně nevěštili jen pouze, vraťme se k novému obsahu. Režim Splatter Royale, který přidává 4 stromy dovedností: Assassin, Marksman, Commando a Butcher, není totiž jediný, kterého se dočkáváme. Včetně 2 nových zbraní, kterými je granátomet a kosa, stojí za zmínku zejména placený balíček s názvem Immortal Power Bundle, který přidává nové oblečení pro postavy Ashe, Kellyho a Pabla a hratelnou postavu Ruby Knowles. 

Tato nová hratelná postava je vybavena tváří představitelky Xeny, herečky Lucy Lawless, přičemž přímo ve hře dokáže regenerovat své zdraví, zvýšit odolnost vůči držení a zvýšit poškození svých zbraní. Může také konzumovat duše, aby posílila svou auru, a nabila tak unikátní schopnost, kterou spustí výbuch, jenž poškodí nepřátelské jednotky v dosahu a vyléčí blízké přeživší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama