James Gunn naznačuje, že po Suicide Squad by se mohly objevit další hry z Arkhamverse
i Zdroj: Warner Bros/Rocksteady
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka James Gunn naznačuje, že po Suicide Squad by se mohly objevit další hry z Arkhamverse

James Gunn naznačuje, že po Suicide Squad by se mohly objevit další hry z Arkhamverse

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 12. 2023 13:15

Po spoustě zrušených filmech a seriálech to vypadá, že DC hry mohly zůstat relativně nedotčené a pokračovat v bězném režimu. Alespoň to naznačil James Gunn.

Reklama

  • Suicide Squad: Kill the Justice League pravděpodobně nebude poslední hrou ze světa Batmana 
  • Naznačil to James Gunn na síti Threads 

James Gunn, režisér chystaného filmu Superman: Legacy, šéf DC Studios a spoluautor nové řady hraných filmů DC, které z univerza vzejdou, nedávno naznačil, že po Suicide Squad: Kill the Justice League by se mohly objevit další videohry z univerza Arkhamverse. Gunn není ostatně v oblasti her žádným nováčkem, protože se podílel na scénáři k Lollipop Chainsaw z roku 2012 a zároveň podporoval marvelovskou hru Guardians of the Galaxy při jejím vydání v roce 2021.

Na v Evropě nové sociální síti Threads se ho totiž jeden z fanoušků zeptal, jestli bude Suicide Squad: Kill the Justice League poslední hrou z Arkham univerza. Gunn mu na to odpověděl, „že nemají v plánu, aby byla poslední.“ 

Nedávné prohlášení Jamese Gunna o herní budoucnosti Arkhamu nejsou absolutním potvrzením toho, že se chystají další pokračování a spin-offy, takže fanouškům doporučujeme brát je jprozatím s rezervou. Někteří hráči však již spekulují o tom, na které hrdiny by se tyto hypotetické hry mohly zaměřit, přičemž oblíbeným kandidátem je Superman vzhledem k jeho chystanému návratu na stříbrné plátno pod vedením Jamese Gunna. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama