Jako koktejl Assassina, Tsushimy a Souls. Nové úniky popisují, kdy vyjde Rise of the Ronin a co bude nabízet
i Zdroj: Team Ninja
Novinka Jako koktejl Assassina, Tsushimy a Souls. Nové úniky popisují, kdy vyjde Rise of the Ronin a co bude nabízet

Jako koktejl Assassina, Tsushimy a Souls. Nové úniky popisují, kdy vyjde Rise of the Ronin a co bude nabízet

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 7. 2023 08:25

Loni oznámená akce Rise of the Ronin od Team Ninja se svou první gameplay ukázkou zařadila mezi očekávané tituly nadcházejících let. Studiem byla prvně představena jako AAA hra zasazená do feudálního Japonska 19. století s motivem kontaktního boje, pod čímž si řada z nás automaticky představila modernější Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch.

Reklama

  • Rise of the Ronin má být podle insidera mixem Assassin's Creed, Ghost of Tsushima a Dark Souls
  • Titul má také obsáhnout romantické volby, prvky otevřeného světa nebo vylepšování schopností
  • Titul má vyjít v 1. čtvrtletí roku 2024

S tituly jako Nioh nebo Wo Long: Fallen Dynasty na kontě se však možná mírně odchýlíme od očekáváného žánru. Podle nejnovějšího úniku si totiž nová hra Teamu Ninja hodně bere i ze sérií FromSoftu, kdy podle nových informací má být křížencem Assassin's Creed, Ghost of Tsushima a Dark Souls. Podobně jako série od FromSoftware bude údajně využívat popisy předmětů k rozšiřování loru a příběhu světa, přičemž údajně bude mít i smršť nepovinných aktivit v otevřeném světě, který bude podobný Assassin's Creed.

S touto informací přišel tedy alespoň známý herní insider The Snitch, od kterého už dříve zazněly pravdivé informace např. kolem God of War Ragnarök či dalších plánů Sony.

Tentokrát přichází s tím, že novinka Teamu Ninja bude vedle řečeného obsahovat i nastavení obtížnosti a možnost volitelného zahájení romantických linek. Údajně se objeví také několik stromů dovedností otevírající další pomocné techniky a schopnosti pro rozšíření boje, a pro jedinou zatím oznámenou verzi (PS5) rovněž i nastavení grafiky. Hra má při uvedení na trh konkrétně obsahovat v tomto případě běžný režim výkonu a rozlišení (ačkoli zatím bez přiblížení konkrétních parametrů), přičemž vývojáři se v současné době údajně snaží zlepšit výkon před uvedením hry.

Když už jsme u toho, únik tvrdí také to, že vydání je i poměrně blízko. Rise of the Ronin má podle Snitche vyjít už někdy v 1. čtvrtletí roku 2024, což volně odpovídá tomu, že oficiální vydání od loňského září připadá na rok 2024.

Spolu s těmito informacemi zřejmě uniklo také několik screenshotů, které ukazují řadu obecných prvků uživatelského rozhraní, jako je hlavní obrazovka, mapa nebo krátká reklama týkající se úkolu. Obrázky si můžete prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama