Jak se hraje Getting Over It pomocí skutečného kladiva a kotlíku? Velmi špatně
i Zdroj: YouTube / HandOfBlood
Kuriozity Novinka Jak se hraje Getting Over It pomocí skutečného kladiva a kotlíku? Velmi špatně

Jak se hraje Getting Over It pomocí skutečného kladiva a kotlíku? Velmi špatně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 7. 2022 11:56 1

V posledních měsících se množí přibývá kreativních hráčů, kteří se snaží konkrétní herní tituly ovládat stále bizarnějšími metodami. Od dnes už celkem nezajímavých kytar jsme se dostali k bubínkům, tanečním podložkám, harfám a celé řadě různých pohybových nástrojů. Asi nejšílenější nápad měl ale německý streamer HandOfBlood. Rozhodl se totiž hrát bláznivou plošinovku Getting Over It with Bennett Foddy se skutečným kladivem. Ve skutečném kotli!

Reklama

  • Streamer zkoušel hrát Getting Over It with Bennett Foddy pomocí skutečného kotlíku a molitanového kladiva
  • Systém moc nefungoval, na pohled je ale úchvatný

Getting Over It with Bennett Foddy patří k nejbizarnějším a zároveň i nejobtížnějším hrám. Ve své době bylo velmi populární i na Hrej, při této příležitosti můžete zavzpomínat na téměř legendární vysílání Davida s Pavlem

I s myší v ruce jde o pořádnou výzvu. HandOfBlood se ale rozhodl povýšit hraní na umění a s elegantní čapkou plešatosti zasedl do obřího černého kotle. Tedy obřího… Jeho potíže během hraní dokazují, že byla nádoba přece jen poněkud poddimenzovaná. Nejzásadnějším problémem je ale to, že molitanové kladivo není příliš spolehlivým nástrojem pro ovládání hry a virtuální svalovec si nehledě na pohyb kladivem dělá co chce.

Překonání první, nejjednodušší překážky v podobě oschlého stromu tedy streamerovi trvalo celých 36 minut. Je velmi nepravděpodobné, že by touto metodou bylo vůbec možné dojít až na úplný vrchol. Video je ale i díky charismatickému komentáři HandOfBlood mimořádně zábavnou podívanou a bizarní motivační citáty přímo ve hře dostávají úplně nový rozměr.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama