Jak se bude vyvíjet obsah Risk of Rain 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se bude vyvíjet obsah Risk of Rain 2

Jak se bude vyvíjet obsah Risk of Rain 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 4. 2019 11:55
Reklama

Ze studentského projektu s názvem Risk of Rain se pomocí Kickstarterové kampaně stal hit, který prodal více než 3 miliony kopií. Roguelike plošinovka zaměřená na kooperaci až deseti hráčů přišla se zajímavým konceptem, kdy se nepřátelé stávají stále silnějšími v závislosti na uplynulém čase a po úspěchu prvního dílu se vývojáři z Hopoo Games rozhodli v pokračování přenést tuto myšlenku do 3D.

Risk of Rain 2 se momentálně nachází ve Steam Early Accessu a nutno dodat, že ohlasy jsou zatím téměř výhradně nadšené. Hra si přes své kvality pomohla i díky akci, kdy každý hráč dostal jednu kopii Risk of Rain 2 zdarma pro svého kamaráda. Hra je aktuálně dostupná přesně měsíc a dokončení svého vývoje plánuje na začátek roku 2020. Než se tak stane, připravili si autoři hrubý náhled na to, jaké mají se hrou v příštích měsících plány.

Jak se bude vyvíjet obsah Risk of Rain 2
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud na Steamu přece jen narazíte na nějaký negativní komentář ke hře, pravděpodobně se bude týkat nedostatku obsahu. Toho jsou si vývojáři dobře vědomi, a proto se zaměří převážně na jeho obohacení. V rámci pěti velkých updatů do Risk of Rain 2 přibydou nové hratelné postavy, úrovně, vybavení, předměty a samozřejmě bossové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama