Jak poběží Far Cry 6 na starých konzolích? Autoři slibují, že nám vše ukáží, hráči mají vědět do čeho jdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak poběží Far Cry 6 na starých konzolích? Autoři slibují, že nám vše ukáží, hráči mají vědět do čeho jdou

Jak poběží Far Cry 6 na starých konzolích? Autoři slibují, že nám vše ukáží, hráči mají vědět do čeho jdou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 5. 2021 13:22

Páteční odhalení gameplay záběrů z připravované akce Far Cry 6 odpovědělo na řadu otázek. Už víme, že se hra ponese v duchu svých předchůdců a nabídne šílenou, výbuchy nabitou akci v drsném světě inspirovaném Kubou. Více než salva z raketometů na zádech ale řadu hráčů zajímá, jak hra poběží na starších konzolích Xbox One a PlayStation 4. Autoři se dušují, že majitelé těchto strojů budou přesně vědět, co dostanou.

Reklama

  • Ubisoft slibuje, že ukáže jak bude Far Cry 6 vypadat na všech platformách
  • Zřejmě nechce opakovat chyby CD Projektu
  • Na nejsilnějších konzolích se můžeme těšit na 4K při 60 FPS

David Grivel z Ubisoft Toronto webu VGC sdělil, že studio usilovně pracuje i na verzích pro starou generaci konzolí. Tvrdí, že hra běží i na slabším hardwaru skvěle, zároveň také ujistil hráče, že Ubisoft bude v příštích měsících přinášet záběry ze všech dostupných platforem.

„Jsme v tomto ohledu velmi, velmi opatrní, takže budeme přinášet více podrobností a informací velmi brzy,“ poznamenal. Ačkoliv se o něm adresně nezmínil, kroky naznačují, že se Ubisoft chce vyhnout chybám CD Projektu, který na konci loňského roku zažil blamáž s Cyberpunkem 2077. Ten na konzolích Xbox One a PlayStation 4 běžel velmi špatně a výsledná bouře nevole hráčů osud hry silně poznamenala. 

Jedinou konkrétní informaci, kterou zatím studio přineslo, je ta, že hra poběží na Xbox Series X a PlayStationu 5 v 60 snímcích za sekundu při rozlišení 4K. To na starších konzolích pochopitelně neuvidíme. Vedle zmíněných platforem hra vychází i na PC a cloudech Google Stadia a Amazon Luna. V kalendářích si poznačte datum 7. října. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama