Internetem můžou kolovat spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor. EA žádá hráče, aby je nešířili
i Zdroj: Respawn Entertainment / Electronic Arts
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Internetem můžou kolovat spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor. EA žádá hráče, aby je nešířili

Internetem můžou kolovat spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor. EA žádá hráče, aby je nešířili

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 4. 2023 12:40

Už na konci týdne vychází pokračování povedené akce Star Wars Jedi s podtitulem Survivor. Hru už pořádně vyzkoušeli novináři, zároveň se ale různými způsoby dostala i mezi veřejnost. Na internetu se tak chtě nechtě můžou vyskytovat nežádané příběhové spoilery.

Reklama

  • Nové Star Wars už kolují mezi hráči
  • Na internetu tak hrozí spoilery
  • Sami autoři žádají, aby je uživatelé dále nešířili

Oficiální datum vydání je sice až 28. dubna, někteří hráči se ale k titulu tradičně dostali o něco dříve, například díky předčasně rozeslaným fyzickým kopiím. Je jen otázkou času, než se případné zajímavé příběhové zvraty začnou šířit především po sociálních sítích. V následujících dnech tedy buďte obzvláště opatrní, především pokud se chcete při dalším putování Cala Kestisse nechat maximálně překvapit.

O zdrženlivost při šíření případných spoilerů žádají i samotní autoři. Na riziko upozornil scenárista studia Respawn Pete Stewart i ředitel komunikace Andy McNamara.

“Prosím, přátelé, nekažte to. Všichni jsme se velmi snažili vytvořit něco, co vás snad všechny překvapí a potěší. Vím, že spoustu lidí naštve, když uvidí spoilery ještě předtím, než si hru zahrají, a pro nás je to také OPRAVDU skličující. Buďte k nám všichni vstřícní,” vzkázal potenciálním kazičům Stewart na Twitteru.

Recenzní embargo na hru padá během zítřka. My jsme bohužel předběžný přístup nedostali, recenzi proto přineseme později. Star Wars Jedi: Survivor vychází na PlayStation 5, Xbox Series a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama