Insomniac nabírá na vlastní multiplayerovou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insomniac nabírá na vlastní multiplayerovou hru

Insomniac nabírá na vlastní multiplayerovou hru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2021 09:05

Nehledíc na fakt, že mnozí hráči stále mají nejnovější dobrodružství Ratcheta & Clanka před sebou, se Insomniac Games rozhodují nelelkovat a přicházejí se zprávou o svém dalším projektu. Cíl jeho směřování ovšem nekráčí ve stopách nedávné produkce a vrací se k aspektu, který se s tímto týmem dnes již příliš nespojujeme – k multiplayeru.

Reklama

  • Insomniac Games se začínají shánět po pěti zaměstnancích pro budoucí multiplayerový projekt
  • Aktuálně hledají skupinu vývojářů do vedoucích pozic

Studio, které se od předminulého roku zasloužilo o dodání čtveřice her, se podle oficiálního Twitteru nově shání i po zaměstnancích pro projekt zaměřený na hru více hráčů. Jedná se tak o první oficiálně potvrzené začlenění multiplayeru, od něhož se studio odklonilo po zapomenutém vydání Fuse (2013), Ratchet & Clank: All 4 One nebo předešlé práci na sérii Resistance.

Dalšímu směřování má aktuálně dopomoci nalezení pětice nových pracovníků, a to na pozice: kreativního ředitele, systémového designéra multiplayeru, vedoucího příběhu, ředitele uměleckého ztvárnění a tvůrce vizuálních efektů. 

Ve všech případech jde o místa se zcela zásadní rolí pro herní vývoj, z čehož lze usuzovat, že se hra jako taková nejspíše stále nedostala z fáze konceptu. I s tímto vědomím je ovšem příjemné vědět, že si na nás známé studio kromě možného pokračování Spider-Mana chystá i něco méně tradičního.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama