Insomniac Games ukazují další záběry z Marvel's Spider-Man 2. Potkáme se s Kravenem
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Insomniac Games ukazují další záběry z Marvel's Spider-Man 2. Potkáme se s Kravenem

Insomniac Games ukazují další záběry z Marvel's Spider-Man 2. Potkáme se s Kravenem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 5. 2023 23:14

Studio Insomniac Games během akce PlayStation Showcase představilo obsáhlejší gameplay záběry z chystaného titulu Marvel's Spider-Man 2. Kromě Venoma se nám postaví také krvežíznivý Kraven a problémy možná bude působit sám Peter Parker. Hra vyjde na podzim.

Reklama

  • Marvel's Spider-Man 2 se ukázal v delším gameplay záběru
  • Představil Kravena, kombinaci Spider-Mana a Venoma i nové nepřátele a možnosti

Marvel's Spider-Man 2 je pokračováním úspěšného titulu Marvel's Spider-Man, který vyšel v roce 2018. Hráči se opět chopí role Petera Parkera, ikonického superhrdiny, který bojuje proti zločinu ve fiktivním New Yorku a po boku mu bude stát další pavoučí muž, mladičký učeň Miles Morales, který se v době vydání PlayStationu 5 představil ve svém vlastním spin-offu.

Kromě ikonického Venoma se ale tentokrát potkáme i s oblíbeným Kravenem. Naopak Spider-Man nově využije právě moci zmíněného symbionta a dočkáme se tak velmi populární varianty trochu zlejšího černého Spideyho.

Trailer ukazuje možnosti přepínání mezi Parkerem a Moralesem, která umožňuje operovat superhrdinům na opačné straně města. Také můžeme v akci vidět nové druhy nepřátel v čele s nebezpečnými robotickými zvířaty. Oba pavoučí muži dostanou k ruce nové schopnosti a vychytávky. Hratelnostně se ale na úspěšné formuli prvního dílu nic nemění. Nebude chybět špetka stealthu, pěstní souboje i epické akční scény s pronásledováním. V traileru to úplně zřetelné nebylo, dočkáme se ale i zvětšení mapy. Kromě mrakodrapy hustě posetého Manhattanu se podíváme i do civilnější zástavby rodinných domů.

Záběry také ukazují, že půjde o titul demonstrující možnosti grafického zpracování konzole PlayStation 5. Pro tu ostatně bude exkluzivní. Stále jsme se ale nedozvěděli konkrétní datum vydání. Počítá se s podzimem letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama