Indy opět úřaduje! Herní Indiana Jones and The Great Circle se představil ve stylové ukázce
i Zdroj: Bethesda/Machine Games
Indiana Jones and The Great Circle Novinka Indy opět úřaduje! Herní Indiana Jones and The Great Circle se představil ve stylové ukázce

Indy opět úřaduje! Herní Indiana Jones and The Great Circle se představil ve stylové ukázce

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 1. 2024 21:45

Xbox nám v rámci své prezentace Developer Direct konečně poskytl první pohled na hru Indiana Jones and the Great Circle od studia Machine Games.

Reklama

  • Vývojáři z Machine Games představili herního Indyho
  • Hra ponese název Indiana Jones and The Great Circle
  • Měla by jít ještě letos

Indiana Jones and The Great Circle pro je ve vývoji ve švédském studiu Machine Games, které je zodpovědné za hry jako Wolfenstein: The New Order nebo Wolfenstein 2: New Colossus. V rámci akce Xbox Developer Direct se konečně představila první ukázka, potvrzující také dřívější spekulace o názvu hry.

Příběh se odehrává mezi událostmi filmů Dobyvatelů ztracené archy a Poslední křížové výpravy. Podivný obr, který se vloupal do muzea, zahájí sérii událostí, jež vyústí až v návštěvu Vatikánu. Navíc jsme měli možnost nahlédnout i na gameplay, který odhalil, že hra bude adventurou z pohledu první osoby s občasnými přechody do pohledu třetí osoby. Půjde o mix příběhu, řešení hádanek, průzkumu, objevování v otevřeném světě a stealthu. Podobně jako Fordův Indy ve filmech se hráči mohou rozhodnout, zda budou cíle obcházet například tak, že se k nepříteli připlíží a praští ho lopatou po hlavě. Chybět nebude ani ikonický bič. Indyho s tváří Harrisona Forda doplnil svým hlasem Troy Baker.

Očekává se, že hra vyjde ještě během letošního roku a bude dostupná na platformách Xbox Series X/S, PC a objeví se i v rámci Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama