Immortals of Aveum dostává nový příběhový trailer. Představuje i detailní animace obličejů
i Zdroj: Ascendant / Electronic Arts
Immortals of Aveum Novinka Immortals of Aveum dostává nový příběhový trailer. Představuje i detailní animace obličejů

Immortals of Aveum dostává nový příběhový trailer. Představuje i detailní animace obličejů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2023 10:00 1

V rámci letošního Comic-Conu, kam s novou ukázkou Spider-Mana přišli i lidé z Insomniacu, vydali lidé z Ascendant nový trailer na Immortals of Aveum. Nová ukázka, která u této efektní magické střílečky předvádí její o nic méně blyštivou grafiku, ukazuje jednu in-game cut-scénu, kterou uvidíte přímo ve hře. Jejím tématem je kárání za minulé činy. Hlavní postava Jak se zde totiž po poslední misi setkává s generálkou Kirkan a čelí hněvu za to, že nedbal jejího přímého rozkazu.

Reklama

  • Immortals of Aveum dostává další příběhovou ukázku
  • Tato nová se věnuje interním sporům řádu Immortals 

Konkrétní situace, která se před námi otevírá, vypadá tak, že si Jak tak trochu zase postavil hlavu a zdá se, že s ním nikdo ani nehne. Místo toho, aby totiž zničil onen artefakt, který má mít dle generálky moc, jíž nikdo – ani řád Immortals – nedokáže ovládnout, tento kámen přinesl, a to ještě k tomu netknutý, takže ho lze použít.

Sami si asi tak umíte představit, kam debata o takto nebezpečném předmětu vede. Na jedné straně je tu Jak, na druhé generálka. Jak si je po celou dobu jist, že právě on může kámen ovládnout, jen když dostane od příležitost, nicméně generálka s tím nesouhlasí. Řekne mu, že kámen sice na základně zůstane, ale jinak než by asi chtěl. Zůstane totiž jen pod podmínkou toho, že bude uzamčen do speciálního magického trezoru, kde se jeho zámek bude starat stále o to, aby se nikdo – a to znamená ani nikdo z řádu – ke kamenu nedostal a nezneužil jeho moc.

Kam se však kámen vydá potom, co toto padne, je trochu záhadou. Jak sice dostane další rozkaz, aby ho tam odnesl, ale je trochu zjevné, že právě trezor asi nebude to, na co úplně pomýšlí…

Immortals of Aveum vychází 22. srpna pro Xbox Series, PS5 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama