Hyper Light Drifter obdrží kooperativní 3D pokračování. Do early accessu vstoupí příští rok
i Zdroj: Steam / Heart Machine
Hyper Light Drifter Novinka Hyper Light Drifter obdrží kooperativní 3D pokračování. Do early accessu vstoupí příští rok

Hyper Light Drifter obdrží kooperativní 3D pokračování. Do early accessu vstoupí příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 4. 2022 08:00

Akční RPG Hyper Light Drifter od malého studia Heart Machine se na své šesté výročí dočkává oznámení dalšího dílu s názvem Hyper Light Breaker. Odhalení nového titulu se událo v rámci oficiálního streamu vývojářů. Kromě názvu bylo uvolněno i první video.

Reklama

  • Hyper Light Drifter bude v rámci early acccesu pokračovat s Hyper Light Breaker
  • Novinka plánovaná na rok 223 znovu koketuje s rogue-lite, tentokrát však ve 3D světě
  • Podobně jako později rozšířené Hyper Light Drifter, bude i připravované pokračování podporovat kooperaci

Podle vývojářů bude nejzásadnějším posunem změna perspektivy. Kouzelné 2D úrovně vystřídá 3D, přičemž nově platí, že hra před hráčem, popř. jejich skupinou rozprostře i neznámou lokaci zvanou Overgrowth. Jak už z tohoto navíc vyplývá, Hyper Light Breaker nenabídne pouze singleplayer, ale i kooperaci. Steam karta momentálně navíc naznačuje, že nabízených postav by mohlo být celkem pět.

Co studio dále dává najevo, je to, že hra dorazí i s centrální lokaci nazývanou The Settlement. Z ní bychom měli podle všeho cestovat do většího, otevřeného světa, a ve zkratce se tady tak posílit připravovat na úskalí dalšího putování. Vylepšení, která tato hubová lokace nabídne, budou při tom estetická i plně funkční, a to s ohledem na postavu i okolní prostředí.

Podle vývojářů je herní premisa následovná: „Vstupte do Overgrowth, nové země ve světě Hyper Light. Hrajte sami nebo s přáteli, prozkoumávejte masivní biomy, zdolejte ukrutná monstra, tvořte si buildy, přežívejte záhadné Crowns a konečně svrhněte všemocného Krále Hlubin v tomto akčním rogue-lite dobrodružství od tvůrců Hyper Light Drifter,“ láká oficiální popisek na Steamu.

Co se týká data vydání, dočkat bychom se měli někdy v průběhu roku 2023, a to v rámci early accessu na Steamu. Příchod na další platformy nebyl prozatím potvrzen. Víme pouze to, že o vydání se tentokrát postará Gearbox Publishing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama