Hutný trailer představuje Dawn of Ragnarok. Co všechno přinese obří rozšíření Assassin’s Creed Valhalla?
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok Novinka Hutný trailer představuje Dawn of Ragnarok. Co všechno přinese obří rozšíření Assassin’s Creed Valhalla?

Hutný trailer představuje Dawn of Ragnarok. Co všechno přinese obří rozšíření Assassin’s Creed Valhalla?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2022 22:12

Už desátého března se s Eivorem, respektive Ódinem vydáme na putování po končinách severské mytologie v pravděpodobně závěrečné kapitole příběhu Assassin’s Creed Valhalla. Autoři od začátku avizují, že půjde o nebývale obří DLC a nejčerstvější trailer to jen potvrzuje. Na ploše více než šesti minut představuje, na co vše se můžou hráči těšit.

Reklama


Pokud vás snad zprávy o Dawn of Ragnarok minuly, vězte že se tentokrát budeme pohybovat téměř výhradně ve světě severských mýtů. V kůži Ódina se vydáme do země trpaslíků Svartálfheimu hledat syna Baldra. To se samozřejmě neobejde bez pořádného božského krveprolití, na druhé straně totiž stojí síly Múspelheimu. Trpasličí obyvatelé světa se před invazí skryli do bunkrů, které je třeba objevovat. V nich pak Ódin najde bezpečné útočiště společně s obchody a možnostmi vylepšení.

Trailer připomíná, že se Ódinovy zbraně budou výrazně lišit od toho, na co jsme byli zvyklí z klasických Eivorových výprav. Do ruky může hráč vzít novou třídu zbraní Atgeir, tedy vikinskou dřevcovou zbraň připomínající halapartnu nebo berdychu. Vedle toho postupem času nepřátelům uzme několik mocných kouzel. Nejzajímavěji zní možnost oživit padlé protivníky a vytvořit z nich vlastní nemrtvou jednotku, užitečná bude ale i proměna v krkavce, teleportace nebo mražení.

Jednotlivé schopnosti půjde dále vylepšovat a dle svědectví některých médií, které DLC viděly zblízka, se třeba zmíněný krkavec může proměnit ve velmi vražednou opeřenou zbraň.

Mění se i nepřátelé. Jednotlivé druhy jsou vybaveny novými schopnostmi, důraz je navíc kladen na to, že ve větších počtech začnou útočit nevyzpytatelněji a zajímavěji.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama