Hráči opět tepou Amazon kvůli New World, studio poskytlo nepřesné informace o přesouvání mezi servery
i Zdroj: Hrej.cz
New World Novinka Hráči opět tepou Amazon kvůli New World, studio poskytlo nepřesné informace o přesouvání mezi servery

Hráči opět tepou Amazon kvůli New World, studio poskytlo nepřesné informace o přesouvání mezi servery

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2021 12:55

MMORPG New World stále slaví u hráčů obrovský úspěch a zájem o připojení do hry neutichá. Herní divize Amazonu se stále snaží řešit problémy spojené s přetíženými servery v některých regionech a plánuje přinést slibovanou možnost přesunu postav mezi jednotlivými světy. Hráče ale pořádně naštvala tím, že porušila slib, který před pár dny dala na sociálních sítích.

Reklama

  • Hráči jsou naštvaní kvůli mystifikaci autorů New World
  • Nakonec nemůžou přenášet postavy mezi regiony, i když autoři tvrdili že to půjde
  • Funkce přenosu postav byla odložena na příští týden

Přeplněné servery, které boří především hráči mířící za svými oblíbenými streamery, měly podpořit další světy, kam si hráči budou moct přesunout již vytvořené postavy. Každý hrdina bude mít k dispozici jeden bezplatný transfer token, se kterým ho hráč může přemístit na jiný server. Autoři také slibují, že v případě potřeby dalšího rozptýlení hráčů tokenů rozdají více. Později by také tokeny měly být dostupné skrze mikrotransakce.

Problém je ale v tom, že nabídka platí jen pro servery v rámci stejného regionu. Z evropských serverů se tedy nemůžete přemístit například do Severní Ameriky. To ale neodpovídá původnímu tvrzení Amazonu. Ten v reakci na Twitteru avizoval, že bude možné postavy přenášet i mezi regiony.

To může mít na některé hráče dost zásadní dopad. S vidinou možnosti přesunu mezi regiony totiž třeba někteří zájemci z Evropy začali vytvářet hrdiny na méně vytížených východoamerických serverech s tím, že až se situace zlepší, přesunou se za svými kamarády na “domácí” půdu. Oficiální FAQ hry přiznává, že byly poskytnuté informace nepřesné a že takový přesun není možný, protože regiony běží na různých databázích. Hráči si nyní stěžují, že často zbytečně investovali spoustu hodin do hrdinů, se kterými nebudou moct hrát se svou partou.

Autoři navíc možnost přesouvat postavy odložili kvůli údajným chybám, které mohou způsobovat zásadnější problémy. Do hry by měla být implementována příští týden.

Dle webu Steamcharts se každý den do hry v peaku připojí najednou zhruba 700 tisíc hráčů. New World je díky tomu třetí nejhranější hrou na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama