Hráč, který více než tisíckrát zabil bosse v Elden Ring dostal od autorů sběratelský balíček s mečem
i Zdroj: GameLiveStory
Kuriozity Elden Ring Novinka Hráč, který více než tisíckrát zabil bosse v Elden Ring dostal od autorů sběratelský balíček s mečem

Hráč, který více než tisíckrát zabil bosse v Elden Ring dostal od autorů sběratelský balíček s mečem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2022 12:56

Fantasticky hodnocené RPG Elden Ring přineslo spoustu zajímavých příběhů. Jedním z těch nejpozoruhodnějších, za kterým stojí přímo komunita, je ten hráče Let Me Solo Her. Proslavil se pomocí jiným hráčům, více než tisíckrát setnul jednoho z nejnebezpečnějších bossů a vysloužil si značnou popularitu. Nyní byl odměněn přímo vydavatelem Bandai Namco.

Reklama

  • Let Me Solo Her byl oceněn za své služby v Elden Ringu
  • Od Bandai Namco získal luxusní sběratelský balíček s mečem, kápí a mapou

Měli jste problém s poměrně náročným bossem Malenií? Jedním z nejlepších řešení bylo povolat do boje hráče s přezdívkou Let Me Solo Her. Ten dorazil do boje ve svém ikonickém obleku sestávajícím z obnošeného spodního prádla a hrnce a nebezpečného nepřítele rychle skolil. Udělal tak více než dvoutisíckrát, své tisící vítězství také živě vysílal na Twitchi. Jeho služeb komunitě si navíc všimli i samotní autoři, na hráče se skutečným jménem Klein Tsuboi tak čekal zajímavý dárek.

Vydavatelství Bandai Namco mu poslalo speciální sběratelský balíček s upomínkovými předměty ke hře. Dostal tedy luxusní repliku meče, kápi, mapu světa Lands Between, krásnou dřevěnou plaketu a speciální pozdrav.

Tsuboi při té příležitosti zavzpomínal na své začátky se Souls hrami. Paradoxně mohla jeho cesta světy FromSoftware velmi rychle skončit, měl totiž problém s úplně prvním bossem, kterého kdy potkal. Na začátku Dark Souls 3 ho pořádně potrápil tutorialový Iudex Gundyr a dokonce uvažoval o tom, že hru úplně odloží. Na druhou stranu podotýká, že mají hry ze série velmi oddanou a vášnivou komunitu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama