Hororovku The Casting of Frank Stone si můžete zdarma vyzkoušet ještě před vydáním
i Zdroj: Supermassive Games
The Casting of Frank Stone Novinka Hororovku The Casting of Frank Stone si můžete zdarma vyzkoušet ještě před vydáním

Hororovku The Casting of Frank Stone si můžete zdarma vyzkoušet ještě před vydáním

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Pokud už se nemůžete dočkat příštího týdne, až si zahrajete The Casting of Frank Stone od Supermassive Games, máte štěstí. Tvůrci totiž vydali demo, ve kterém si zahrajete prolog.

Reklama

  • Hráči na PC si mohou zkusit demoverzi ještě před vydáním
  • Ta nabízí přibližně půlhodinový prolog v tajemné ocelárně
  • The Casting of Frank Stone vychází 3. září 

Nejnovější příběhová hra od studia Supermassive Games, tvůrce interaktivních hororů jako Until Dawn nebo The Quarry, slibuje nový způsob, jak proniknout do světa Dead by Daylight, Údajně je vstřícná jak k fanouškům série, tak k nováčkům.

V demoverzi se hráči vžijí do role Sama Greena, policisty vyšetřujícího zmizení malého dítěte. Pátrání ho zavedlo do ocelárny Cedar Mills, rozsáhlého komplexu, který je v noci značně děsivý. A brzy se jeho tušení ukáže jako pravdivé - najde totiž důkazy o tom, že zde není něco v pořádku.

Demoverze The Casting of Frank Stone zabere zhruba půl hodiny a jako vždy obsahuje řadu rozhodnutí, která mají své následky. Stojí však za zmínku, že v plné hře budu k dispozici více hlavních hrdinů, přičemž hráči mají plně pod kontrolou, kdo přežije a kdo zemře. Stejně jako The Quarry a několik titulů v antologii The Dark Pictures bude i tato hra hratelná s přáteli. Hra vychází 3. září a demo si můžete vyzkoušet na Steamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama