Horizon Forbidden West už můžete začít předběžně stahovat. První díl si mezitím připisuje 20 milionů prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West už můžete začít předběžně stahovat. První díl si mezitím připisuje 20 milionů prodaných kusů

Horizon Forbidden West už můžete začít předběžně stahovat. První díl si mezitím připisuje 20 milionů prodaných kusů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 2. 2022 08:45

Majitelé předobjednávek digitálních edic Horizon Forbidden West se na nadcházející páteční vydání mohou již začít pomalu chystat zapnutím stahování. Celková velikost souborů verze 1.03 se nakonec ustálila na 90,5 GB. V mezičase bylo oznámeno, že Horizon Zero Dawn dosáhl nového milníku, a to jak v množství prodejů, tak i odehraných hodin.

Reklama

  • Horizon Forbidden West již nabízí pre-load, stahovat budete 90,5 GB
  • Horizon Zero Dawn se v prodejích přehloupl přes 20 milionů

Horizon Forbidden West vychází už 18. února. Hned úvodem je záhodno oprášit, že mezigenerační upgrade je poskytován zdarma, což znamená, že zakoupením levnější PS4 verze ušetříte 10 dolarů. Verze pro předchozí generaci byla taktéž konečně opatřena prezentací i na základním modelu konzole. Prohlédnout si jej můžete v níže přiložených klipech. My jen zmíníme, že i bez přidaného výkonu PS5 vypadá hra náramně. Na starší klip z PS4 Pro se můžete podívat zde.

Jak už vyplývá z titulku, první Horizon byl s příchodem druhého dílu aktualizován o nová data. Prezident PlayStation Studios Hermen Hulst na svém Twitteru uvedl, že v listopadu loňského roku došlo ve spojení PS4 a PC verzí k pokoření miliardy odehraných hodin. Současně upřesnil, že kouzelnou pouť studia Guerrilla Games zakoupilo již 20 milionů hráčů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama