Hordy zombií ve World War Z zaplaví Nintendo Switch zřejmě už v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
World War Z Novinka Hordy zombií ve World War Z zaplaví Nintendo Switch zřejmě už v listopadu

Hordy zombií ve World War Z zaplaví Nintendo Switch zřejmě už v listopadu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 9. 2021 15:54

Mezi switchové porty velkých titulů se brzy zařadí i multiplayerová zombie střílečka World War Z. Titul postavený na knižní licenci, proslavené nepříliš povedenou filmovou adaptací, dosud nemá žádné pevně dané datum vydání. Uživatelé konzole Nintendo Switch si ale všimli, že se na evropské a australské mutaci obchodu eShop objevila informace o 2. listopadu letošního roku.

Reklama

  • Zřejmě uniklo datum vydání Switch verze World War Z
  • Zombie se na nás poženou už 2. listopadu
  • Není jisté, kolik obsahu hra nabídne

Za portem stojí studio Saber Interactive, které už na konzoli (téměř zázrakem) přeneslo třetího Zaklínače, Spintires, Vampyr nebo Crysis. V současnosti také pracuje na přenosné verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance.

Z listingů vyplývá, že si hra z drahocenného volného místa na Switchi ukousne celkem 6,6 gigabajtu a zájemce vyjde na 36 liber, na českém trhu by tak měla stát zhruba 1000 korun.

Zatím zůstává otázkou, v jaké formě hra vyjde. Původní verze pro velké konzole a PC totiž v současnosti nabízí spoustu přidaného obsahu ve vylepšené edici Aftermath. Také jsme zvědaví, jak si omezený výpočetní výkon konzole poradí s obrovským množstvím nepřátel v jeden moment na obrazovce, což je do určité míry klíčový prvek hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama