Hledáte PC hru na dlouhé zimní večery? Vyzvedněte si zdarma Death Stranding od Hidea Kodžimy
i Zdroj: Kojima Productions
Novinka Hledáte PC hru na dlouhé zimní večery? Vyzvedněte si zdarma Death Stranding od Hidea Kodžimy

Hledáte PC hru na dlouhé zimní večery? Vyzvedněte si zdarma Death Stranding od Hidea Kodžimy

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 12. 2022 18:15 4

Epic Games Store pokračuje s dárkovou krasojízdou, a to zatím s největší hrou tohoto roku. Death Stranding od Hidea Kodžimy, resp. jeho standardní verze, se totiž po správných odhadech komunity opravdu stává další hrou zdarma, a to po dobu 24 hodin, než jej nahradí nová hra.

Reklama


Death Stranding, který je až do završení svého očekávaného nástupce nejnovější Kodžimova hra, zřejmě netřeba zevrubně přestavovat. Koneckonců jde o jednu z oněch her, jež získala zaslouženou trakci, ještě předtím, než vůbec vyšla. Akční adventura, která před třemi lety vyšla pod hlavičkou PlayStationu, Vás na mnoho hodin převtělí do kurýra Sama Portera Bridgese, který se zásilkami snaží propojit zbylou americkou společnost a také najít smysl ve všem, co se kolem děje. Vše pochopitelně ale není tak jednoduché, jak se zdá. Příběh doplňují i tajemné děti, tzv. BB, které se stávají klíčem Vašeho úspěchu, a hvězdné obsazení Normana Reeduse, Madse Mikkelsena, Léu Seydoux nebo Lindsay Wagner. 

Samozřejmě, jak už bylo úvodem nastíněno a tímto tedy zopakováno, i na zítřek připadá další hra, kterou si půjde vyzvednout zdarma. O co přesně půjde, je nyní ovšem spíše otázkou kvalifikovaného tipu. V současné chvíli se totiž zdá, že by mohlo jít o loňskou akci F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, neboť novou indicií je obrázek pěsti s králičími ušisky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama