Herečka naznačuje další Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herečka naznačuje další Battlefront

Herečka naznačuje další Battlefront

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2021 09:30

Už jsou to dlouhé tři roky, co vyšel Star Wars Battlefront II. Hra si prošla nepříliš povedenou premiérou, vývojáři ale postupem času zvládli napravit její reputaci. Poslední update nicméně dorazil v dubnu loňského roku, což mimo jiné pravděpodobně znamená, že se vývojáři z DICE mohou soustředit na další projekt. Na něj nedávno poukázalo několik herců.

Reklama

Mezi nimi je třeba Janina Gavankar, představitelka Iden Versio. Na Twitteru si neodpustila reakci na dotaz jednoho z fanoušků. Zdá se, že se Iden Versio vrátí v další hře, jež by mohla zapadnout do období, v němž se odehrává seriál Mandalorian. V příspěvku byli označeni Mitch Dyer a Walt Williams, kteří se podíleli na scénáři pro Battlefront II.

. @MitchyD@waltdwilliams Wanna let'm know? https://t.co/P3KPWzn1Au

— janina gavankar (@Janina) February 11, 2021

 

Gavankar se také podělila o fotografii motion capture obleku. To samé udělal i TJ Ramini, což znamená, že má napilno také postava Del Meeko. Zapojení těchto herců naznačuje, že se pravděpodobně vrátí Inferno Squad.

Hello, old friend pic.twitter.com/uyHWBjh0Sg

— TJ Ramini (@TJRamini) November 13, 2020

 

Společnost Electronic Arts sice přišla o exkluzivní práva na značku Star Wars, to jí ale nijak nebrání v produkci dalších her. Nedávno koneckonců poukázala na skutečnost, že má momentálně v přípravě hned několik neoznámených her, které z populárního univerza vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama