Hellpoint Novinka Hellpoint obdrželo nadité rozšíření Blue Sun a next-gen update pro PS5

Hellpoint obdrželo nadité rozšíření Blue Sun a next-gen update pro PS5

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 7. 2022 12:20 2

Dark Souls a jeho mladší sourozenci vdechly život několika zdárným vyzyvatelům dalších týmů. Během let se nám tu tak urodila např. úspěšná série Nioh, Mortal Shell, The Surge nebo také Hellpoint – povedená sci-fi akce od vývojářů z Cradle Games, která si od FromSoftu bere příklad v nejednom ohledu a roste. Titul, jenž vyšel před dvěma lety, se nyní dočkává rozšíření předešlého obsahu a next-gen updatu.

Reklama

  • Soulsouvka Hellpoint dostává své první placené rozšíření Blue Sun, které nás zavede do jiné dimenze
  • Na PS5 přednostně dorazil také next-gen update, jenž se na Xbox Series dostaví až 26. července

První placené DLC s názvem Blue Sun je nativně dostupné na PS4, Xbox One a PC, a to s cenou 269 Kč na PS Storu a zhruba 200 Kč na Steamu. Chcete-li získat po nákupu získat přístup k novému obsahu, shromážděte 50 % dat (což je herní ekvivalent postupu hrou) a poté přejděte do observatoře a promluvte si s novým NPC. Od jeho zpovědi se můžete následně vydat do dimenze Blue Sun, která se dále skládá z The Core, Gehenna Prison a Dominion Baths. V New Game Plus byly přidány také tři nové questy pro PvP/PvE, NPC Invasion a Stacking.

DLC přidává taktéž některé zatím neviděné zbraně, brnění, masky, štíty a nepřátele, které si můžete prohlédnout výše. Samozřejmostí jsou i noví bossové, a to spolu s dalšími taunty i programy pro Omnicube Jukebox. Kromě toho se na hře projevuje aktualizace 484. Přidána je nově možnost přehodit dříve utracené body vylepšení u konzole The Pond a třídit vlastní inventář pomocí různých filtrů. 

Řeč byla také o next-gen updatu pro konzole Xbox Series a PS5. Na PS5 dorazil už touto dobou. Update zde vyšel spolu s DLC Blue Sun, přičemž přinesl 4K/60 FPS a zrychlení načítacích časů. V případě Xbox Series je ovšem třeba čekat. Next-gen update se zde projeví až od 26. července, což prozrazuje i video výše.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama