Hello Neighbor 2 spouští betaverzi, přístup je podmíněn předobjednávkou
i Zdroj: tinyBuild
Novinka Hello Neighbor 2 spouští betaverzi, přístup je podmíněn předobjednávkou

Hello Neighbor 2 spouští betaverzi, přístup je podmíněn předobjednávkou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 4. 2022 08:52

Druhý díl nervy drásající akční adventury Hello Neighbor sice má vyjít až v samotném závěru letošního roku, vývojáři z tinyBuild ale už nyní nabízejí malou ochutnávku jako odměnu za předobjednávku.

Reklama

  • Už nyní si můžete vyzkoušet Hello Neighbor 2
  • Přístup do bety získáte za předobjednávku
  • Připraveny jsou dvě edice, ta dražší obsahuje i DLC balíčky

Máte tedy možnost vydat se na první obhlídku městečka Raven Brooks, kde úřaduje podezřelý chlapík s knírkem. Abyste získali přístup do bety, musíte si hru předobjednat, stačí pořídit standardní edici. Deluxe verze pak nabízí tři DLC balíčky a dřívější přístup k plné hře.

Hello Neighbor 2 spoléhá na lepší AI
i Zdroj: Hrej.cz

Hello Neighbor 2 spoléhá na lepší AI

Už jsou to více než tři roky, co vyšel Hello Neighbor. Hra sice využívala zajímavého nápadu, v recenzích nicméně příliš…

29. 3. 2021 08:45

Autoři dodávají, že první návštěva Raven Brooks nic zásadního nevyzradí, úkolem bety je představit lokace, zdejší rezidenty, ukázat grafiku a některé herní mechanismy (zmíněna je třeba možnost rozbít okno). To hlavní si vývojáři šetří až na plnou verzi.

Druhý díl má přinést zásadní změny v případě umělé inteligence, pan Peterson by měl být mnohem ostražitější, nebude tedy tak jednoduché ho obelstít. A to samé platí i pro jeho společníky hlídající další lokace v rámci DLC balíčků Late Fees, Back To School a Hello-copter. Ty budou k dispozici hned v den vydání, tedy 6. prosince. Hello Neighbor 2 míří na PC a na konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama