HBO oficiálně potvrzuje druhou sérii seriálu The Last of Us, zatím ale bez podrobností o ději
i Zdroj: HBO
Novinka HBO oficiálně potvrzuje druhou sérii seriálu The Last of Us, zatím ale bez podrobností o ději

HBO oficiálně potvrzuje druhou sérii seriálu The Last of Us, zatím ale bez podrobností o ději

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 1. 2023 18:59

Po odvysílání pouhých dvou dílů seriálové adaptace postapokalyptické série The Last of Us přichází nepřekvapivá zpráva. Společnost HBO potvrdila vznik druhé sezóny a fanoušci se tak dočkají minimálně jednoho dalšího balíčku epizod ze světa, kde vládne houba cordyceps.

Reklama

  • HBO potvrzuje vznik druhé sezóny seriálu The Last of Us
  • Neil Druckmann děkuje za podporu

Potvrzení další série se očekávalo. Tvůrci seriálu Craig Mazin a Neil Druckmann opakovaně naznačovali, že by chtěli adaptovat i děj druhého dílu hry. První sezóna pak od premiéry před dvěma týdny sahá po rekordech sledovanosti a sbírá velmi pozitivní hodnocení od kritiků i diváků. Zájem pak mezi prvním a druhým dílem dokonce o pětinu stoupl.

"Je mi ctí a jsem upřímně řečeno ohromen tím, že si tolik lidí pustilo náš seriál a spojilo se s naším vyprávěním o cestě Joela a Ellie. Spolupráce s Craigem Mazinem, naším neuvěřitelným hereckým obsazením a štábem a HBO předčila má už tak vysoká očekávání. Nyní máme obrovskou radost, že to můžeme zopakovat s druhou sezónou! Jménem všech ve společnosti Naughty Dog a PlayStation vám děkuji!" ozval se na sociálních sítích tvůrce předlohy i seriálu Neil Druckmann.

Zatím není konkrétně jasné, co druhá sezóna nabídne. Spekulovalo se o tom, že by mohlo jít o první polovinu děje druhé hry, přičemž příběh definitivně uzavře třetí sérii. Podrobností se dozvíme snad již brzy.

V neděli bude mít premiéru třetí epizoda. Finále pak přijde v první polovině března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama