Halo Infinite má dle herce vyjít v listopadu
i Zdroj: Microsoft / 343 Industries
Novinka Halo Infinite má dle herce vyjít v listopadu

Halo Infinite má dle herce vyjít v listopadu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 3. 2021 13:00 1

Regulérní šestý díl populární sci-fi ságy Halo je stále v nedohlednu. Střílečka, která měla vyjít už na konci loňského roku společně s novými konzolemi Xbox Series byla po nepříliš vlídném přijetí gameplay trailerů odložena na neurčito a konkrétnější informace nemáme ani nyní, v březnu roku 2021. Jistou naději nám ale dal herec Verlon Roberts, který ve hře ztvárnil jednoho ze Spartanů a v podcastu Fadam and Friends prozradil, že hra snad vyjde v listopadu.

Reklama

Zřejmě šlo spíše o klasické “prokecnutí”, může taky jít o zastaralou informaci. Roberts ale přímo sdělil, že je hra „posunuta na konec listopadu letošního roku“. Jen tak mimochodem, Robets tvrdí, že ve hře ztvárnil roli Spartana Griffina, který taktéž nebyl součástí dosud zveřejněných materiálů (v univerzu Halo se zatím objevil skrze knihy), možná tedy prozradil více, než sám chtěl. Už dříve studio 343 Industries naznačovalo, že by hra měla vyjít na podzim, informace by tedy v tomto kontextu dávaly smysl.

Roberts například naznačil, že natáčel motion capture scény s hercem, který “rozpohybuje” v cutscénách Master Chiefa, v příběhu tedy Griffin bude hrát určitou roli a s hlavním hrdinou se minimálně setká. Doufejme, že to, a ještě mnohem více, skutečně uvidíme už v listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama