Guerrilla otevírá několik nových pozic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guerrilla otevírá několik nových pozic

Guerrilla otevírá několik nových pozic

Radek Raudenský

Radek Raudenský

Reklama

Vypadá to, že práce na nové hře v nitru Guerilla Games se rozjely na plné obrátky. Studio totiž otevřelo několik pracovních pozic, které částečně potvrzují nejen to, že další hra bude open-world, ale očekávaně také to, že další titul poběží už na nové generaci konzolí.

Open-world vedení společnosti zmiňuje u poptávky senior herního spisovatele. „Naši spisovatelé jsou hnáni k tomu posunovat hranice dramatického vyprávěnu v open-world hrách.“ Tento spisovatel pak bude pracovat na herních úkolech či frakcích, psát dialogy nebo dokumenty.

Titul pro nové konzole zase omylem potvrdil Twitter účet Guerrilla Jobs, kde k nabídce pro Senior AI programátora, který se bude starat o tvorbu NPC, připojili hashtag #ps5. Tento tweet byl sice velmi rychle smazán, rychlé prsty reddit uživatelů jej ale stihly vyfotit.

Mimo to ale Guerrilla má v současné době vypsaných 23 pozic, mimo jiné i člověka pro tvorbu vegetace ve světě, animátora postav, grafického programátora nebo designéra „živoucího světa“, který má za úkol vytvořit svět tak, aby byl samotným živoucím organismem, nikoliv pouze AI.

[Screenshot] Guerrilla Games tweeted out a job post with the #PS5 hashtag before deleting and re-tweeting anew, suggesting again that Horizon 2 will be a next-gen only game from r/PS5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama