Guardians of the Galaxy původně měli nabídnout multiplayer, byl ale zrušen
i Zdroj: Marvel / Eidos Montreal
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Guardians of the Galaxy původně měli nabídnout multiplayer, byl ale zrušen

Guardians of the Galaxy původně měli nabídnout multiplayer, byl ale zrušen

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 6. 2021 11:43

Nově představená hra Marvel’s Guardians of the Galaxy je koncipována jako singleplayerové dobrodružství, co mnozí po zkušenostech s Avengers kvitují. Zdá se ale, že původní plány byly trochu jiné.

Reklama

  • Pracovní pozice jednoho z vývojářů zmiňuje multiplayer pro Guardians of the Galaxy
  • Online část však byla zrušena
  • Nyní nejsou v plánu DLC ani mikrotransakce

Avengers si hned po vydání vedli poměrně dobře, následoval ale prudký pokles v zájmu ze strany hráčů, takže se z projektu nakonec stal obrovský finanční propadák. Výrazně se podepsal na finančních výsledcích vydavatele Square Enix, který koncem loňského roku reportoval propad v tržbách o 62 milionů dolarů oproti roku předchozímu.

Další titul stojící na licenci slavné komiksové značky se od live service modelu odkloní. I v případě Guardians of the Galaxy se přitom původně počítalo s online částí. Nasvědčuje tomu Simon Larouche, respektive jeho LinkedIn profil, kde je uveden jako online gameplay director během práce ve studiu Eidos Montreal. V této pozici působil od března 2017 do února 2018, načež odešel do Guerrilla Games. Z popisu pracovní pozice vyplývá, že byla multiplayerová část zrušena.

Guardians of the Galaxy původně měli nabídnout multiplayer, byl ale zrušen
i Zdroj: Hrej.cz

Studio Eidos Montreal již potvrdilo, že Guardians of the Galaxy budou od prvního dne kompletním zážitkem, který se obejde i bez mikrotransakcí. Momentálně navíc nejsou v plánu ani žádná DLC. Hra vyjde 26. října na konzolích Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama