GTA V je v UK 3. nejprodávanější hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V je v UK 3. nejprodávanější hrou

GTA V je v UK 3. nejprodávanější hrou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 1. 2021 11:40 6
Reklama

Grand Theft Auto V. Skutečně nekonečné téma, které plní herní svět už od svého vydání v roce 2013. Jenže je těžké se nebavit o hře, která se neskutečně prodává i tolik let po svém vydání. To potvrzují i nové statistiky prodejů z Velké Británie, které ukazují, že GTA V je stále obrovským hráčem herního průmyslu.

I bez toho, aby se hra objevila na nové generaci konzolí s novou slibovanou verzí totiž skupina ERA tvrdí, že v rámci UK bylo GTA V v roce 2020 třetí nejprodávanější hrou, a to hned za FIFA 21 a Call of Duty: Black Ops Cold War. Celkem jde o 1 127 222 kopií. Tím open-world akce překonala Animal Crossing: New Horizons (810 tisíc), AC: Valhalla (665 tisíc) či TLOU 2 (539 tisíc).

I když jde o statistiky pouze pro Velkou Británii, nepochybujeme, že podobné poměry budou panovat i jinde ve světě. Není tak divu, že místo novinek o dalším díle slyšíme od Rockstaru o aktualizacích právě do Grand Theft Auto V – jako třeba o The Cayo Perico Heist, jenž byla největší aktualizace multiplayerové části od vydání hry.

GTA V je v UK 3. nejprodávanější hrou
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama