GTA Online rozšíří na PS5 a Xbox Series předplatné GTA+. Poskytne řadu výhod po peněžní i herní stránce
i Zdroj: Rockstar
Grand Theft Auto V Novinka GTA Online rozšíří na PS5 a Xbox Series předplatné GTA+. Poskytne řadu výhod po peněžní i herní stránce

GTA Online rozšíří na PS5 a Xbox Series předplatné GTA+. Poskytne řadu výhod po peněžní i herní stránce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 3. 2022 09:45

Rockstar oznamuje brzké spuštění předplatného pro GTA Online. Služba s názvem GTA+ bude určena majitelům GTA V, resp. GTA Online na PS5 a Xbox Series. Stát bude šest dolarů měsíčně, přičemž její benefit pocítí hráči napříč peněžní i jinou herní odměnou.

Reklama

  • GTA Online dostane na PS5 a Xbox Series předplatné GTA+
  • Spuštěno bude 29. března za měsíční cenu 6 dolarů
  • Podmínkou je vlastnění GTA V nebo GTA Online

GTA+ odstartuje svůj první měsíc provozu od 29. března do 27 dubna. Odměnou za předplácení v úvodním měsíci bude hráčům doručení 500 tisíc dolarů na herní účet, navštívení nového Auto Shopu v La Mesa nebo jízda v exkluzivním Principe Deveste Eight. Přítomny budou také některé závody a mise, jež budou přístupné pouze předplatitelům GTA+.

Další z mnoha výhod zahrnuje podle Rockstaru rozšířenou úpravu vozů, částečně proplácené členství v LS Car Meet za 50 tisíc dolarů a bezplatné vylepšení jachty na úroveň Aquarius Super Yacht. Paralelně je uváděna taktéž nová skupina GTA+ Shark Cards, nabízející hráčům možnost dalšího peněžního zisku. Jejich přesná hodnota nebyla zatím oznámena.

Na pravidelné měsíční bázi se mohou hráči těšit na následovné. První je zde 500 tisíc dolarů na herní konto, druhým řada exkluzivních eventů a třetím pak výhoda při návštěvu míst, jako je Legendary Motorsport, Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures či DockTease.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama