Grid Legends zaujme poutavým filmovým zpracováním i bláznivým režimem
i Zdroj: Hrej.cz
Grid Legends Novinka Grid Legends zaujme poutavým filmovým zpracováním i bláznivým režimem

Grid Legends zaujme poutavým filmovým zpracováním i bláznivým režimem

David Křenek

David Křenek

22. 7. 2021 21:28

Codemasters dnešní EA Play Live vzali z gruntu. Společnost EA totiž jejich akvizicí vzala pod svá křídla hned několik věhlasných závodních franšíz jako Grid, F1, či Project Cars. Po krátkém sestřihu této akvizice se na virtuální pódium vrhla hlavní designérka Becky Crossdaleová, aby odhalila další titul ze série Grid a s podtitulem Legends.

Reklama

  • Codemasters představují Grid Legends
  • V novém díle série hraje prim příběh s hranými filmečky
  • Na tratích se potkají různé třídy vozidel v drsných závodech

Ten se zaměřuje na příběh mapující smyšlené mistroství světa, který podpoří poutavé filmové cutscény. Hráči se vrhnou na tratě se špičkovým polem jezdců, kteří se nezastaví před ničím, jen aby udrželi své soupeře za sebou. Vedle klasických strukturovaných závodů se také dočkáme bláznivého mišmaše všech závodních tříd. Ve zkratce to tedy znamená, že se na jednom okruhu setkají fomule, rally speciály, cesťáky nebo trucky. Dále se můžeme těšit na režimy jako Boost mode, či Elimination Mode. 

Obsahu bude více než dost, což dokazuje nabídka 130 závodů do kterých se budeme moci vrhnout. Samozřejmě nechybí pro sérii typické smyšlené tratě v zajímavých lokacích. Zmínit můžeme například trasu kolem Buckinghamského paláce v Londýně či svezení po kolejích v Moskvě. Grid Legends vyjde během příštího roku na konzole aktuální i nové generace společně s PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama