GreedFall se pro novou generaci zkrášlí v doprovodu příběhové expanze
i Zdroj: Hrej.cz
GreedFall Novinka GreedFall se pro novou generaci zkrášlí v doprovodu příběhové expanze

GreedFall se pro novou generaci zkrášlí v doprovodu příběhové expanze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 6. 2021 21:55 2

GreedFall se po dvou letech od vstupu na břeh ostrova Teer Fradee rozrůstá o první příběhové rozšíření a update pro novou generaci konzolí. V obou případech se hra novinek dočká již 30. června, a to navíc rovnou s vydáním kompletní edice, která nové rozšíření obsáhne.

Reklama

  • GreedFall se 30. června pochlubí příběhovým rozšířením The De Vespe Conspiracy
  • Ve stejné datum dorazí i update pro novou generaci konzolí a kompletní edice, která zmíněné rozšíření obsáhne

Grafický update, který koncem měsíce dorazí na Xbox Series i PlayStation 5, přinese hráčům na nové generaci: nativní 4K rozlišení, pohlednější vizuál, zkrácení nahrávacích časů a přidání Performance režimu odemykající 60 FPS.

Zmíněná technická vylepšení se na obou rodinách konzolí dostaví zcela zdarma a budou v obou případech doplněna i o možnost přenosu uložené pozice mezi starší a novou generací.

Co se rozvíjení započatého děje týče, zde se ke slovu dostává příběhová expanze The De Vespe Conspiracy, stavící na událostech původní kampaně a lákající na vícero kusů nového vybavení a nepřátel. 

Plnění hlavního úkolu nás podle vývojářů opět zavede na okružní cestu po Teer Fradee, s tím, že přidaného času strávíme v nezmapovaném regionu. Neznámé území a přidaná frakce, která se zde nachází, ovšem nepřináší pouze úžas a dechberoucí objevy, ale i svá nevyhnutelná úskalí – ani zde se proto neobejdete bez pletichaření nebo zapojování do politických intrik. Koneckonců, právě rozplétání klamů domorodého i pevninského obyvatelstva tvořilo podstatnou – ne-li vůbec tu nejlepší – část původního příběhu, a není tudíž překvapivé, že jej tvoří i zde.

Rozšíření The De Vespe Conspiracy bude od 30. června k dostání buď samostatně nebo jako součást kompletního balíčku The GreedFall: Gold Edition, obsahující zmíněnou expanzi i základní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama