Gotham Knights se ukazuje v dalších gameplay záběrech a představuje Batgirl
i Zdroj: YouTube IGN
Novinka Gotham Knights se ukazuje v dalších gameplay záběrech a představuje Batgirl

Gotham Knights se ukazuje v dalších gameplay záběrech a představuje Batgirl

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 8. 2022 11:09

Warner Bros se sice pyšní velkým úspěchem u MultiVerse, rozhodně ale nejde o tu největší a nejočekávanější hru od tohoto vydavatele. Na své vydání se totiž chystá i Gotham Knights, které přinese větší otevřený svět společně s alternativní realitou. Vývojáři nyní zveřejnili další gameplay ukázku ze hry, kde navíc představili novou postavu Batgirl.

Reklama

  • Warner Bros dále ukazuje Gotham Knights
  • Hra prezentuje Batgirl a další záběry ze hry

Hra celkově nabídne čtyři hratelné postavy, ukázka se ale soustředí právě na ženskou protagonistku. Ta opět ukáže velký um v bojovém umění, hráči si ale stěžují na zjednodušení soubojů, kde nemáme možnost útok counterovat, ale pouze uhnout do strany. Stejně tak zatím chybí uzamčení pohledu na jednoho nepřítele.

Mimo to se ale dočkáme ukázky prozkoumávání místa činu, hledání stop a spojování jednotlivých důkazů do celého příběhu. Celkem 16 minut ze hry představuje poměrně pěknou ukázku a zatím hra rozhodně neurazí, a to jak hratelnosti, tak grafikou. 

Názory fanoušků se ale značně prolínají. Zatímco horní komentáře přímo pod videem záběry veskrze chválí, poměr palců nahoru a dolů je téměř vyrovnaný – 14 tisíc palců nahoru vůči 10 tisícům palců dolu. Jak se záběry líbí vám a má Gotham Knights šanci na úspěch?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama