Gotham Knights dostanou komiksový prequel s temným rytířem. Dozvíme se o Batmanově posledním případu
i Zdroj: DC Comics
Gotham Knights Novinka Gotham Knights dostanou komiksový prequel s temným rytířem. Dozvíme se o Batmanově posledním případu

Gotham Knights dostanou komiksový prequel s temným rytířem. Dozvíme se o Batmanově posledním případu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 7. 2022 10:45

Přestože tvůrci Gotham Knights skálopevně ujišťují, že Batmana kromě jeho krátkého úvodu a následné smrti ve hře už nespatříme, jeho příběh dostane prostor v jiném médiu. Šestidílný seriál prequelového komiksu Gotham Knights – Gilded City bude vyprávět o osudu netopýřího muže těsně před začátkem hry. Podíváme se na jeho poslední případ.

Reklama

  • Gotham Knights dostanou prequel ze světa komiksu
  • Gotham Knights – Gilded City se zaměří na finální případ Batmana před začátkem hry
  • Podíváme se i do 19. století

Komiksová série začne vycházet spolu se hrou a bude vyprávět o virové nákazu měnící obyvatele Gothamu ve vzteklé maniaky. Jelikož se však nákaza ve městě neobjevila poprvé, dojde i na návrat postav do starších let. Příběh se z tohoto důvodu přesune i do minulosti pozdního 19. století, kde Batman a jeho spojenci budou hledat nové indicie pro řešení svého problému. V rámci starého Gothamu narazíme tak např. na některé známé postavy, jmenovitě Runawaye, který je maskovaným strážcem někdejšího města.

Každé vydané číslo komiksu dorazí s vlastním kódem, jenž poslouží k odemčení exkluzivního obsahu ve hře. V rámci debutovému vydání dorazí tímto způsobem alternativní vzhled pro Batcycle, který bude k dispozici po spuštění hry. Čtenáři, kteří si zakoupí všech šest čísel, obdrží taktéž speciální herní bonus nad rámec šesti přibalených kódů. 

Co se týče zpracování komiksu jako takového, za každou z šesti obálek stojí Greg Capull, podepsaný pod obálkami Batman, Dark Nights: Metal, Dark Nights: Death Metal. Obálka již prvního čísla se nicméně může pochlubit i více variantami, např. od Yanicka Paquettea, jenž vytvořil i obálku Wonder Woman: Earth One. Strůjcem děje je Evan Narcisse, autor Rise of the Black Panther, a hlavním výtvarníkem je ABEL stojící za Harley Quinn.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama