GOG zahajuje podzimní výprodej titulem Hero of the Kingdom 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG zahajuje podzimní výprodej titulem Hero of the Kingdom 2 zdarma

GOG zahajuje podzimní výprodej titulem Hero of the Kingdom 2 zdarma

David Křenek

David Křenek

29. 8. 2023 21:30

Hrozba nezastavitelných pirátů vrhá svůj stín na celé království. Tvá milovaná sestra byla unesena piráty a odvlečena daleko do neznámých krajin. Nemáš jinou možnost, než podniknout výpravu na její záchranu.

Reklama

  • Podzimní výprodej na GOG
  • Hero of the Kingdom 2 s českou lokalizací zdarma
  • Spousta dalších skvělých slev

Ačkoliv to tak venku ještě rozhodně nevypadá a vedra v uplynulých dvou týdnech jsou jen důkazem, tak se nám pomalu ale jistě blíží podzim, což pro nás hráče znamená, že se na nás budou chrlit kvanta nových herních pecek týden co týden a k tomu různé slovové akce. Herní obchod GOG to vzal zhurta a připravil si pro nás koncem srpna podzimní výprodej s jedním titulem zdarma. 

Tou hrou je Hero of the Kingdom 2, která vypraví dobrodružný příběh o chlapíkovi, který se vydává na výpravu za záchranou své sestry poté, co ji unesou krvelační piráti. Hodnocení 4,5/5 a steamových 94% kladných recenzí dává tušít, že by se mohlo jednat o fajn zábavu na pár hodin. Potěšit může také česká lokalizace.

Zajímavých akcí se zde nachází plno, jako například Metro bundle s 84% slevou, O půlku levněji zde seženete také Cyberpunk 2077, či Yakuzu: Like a Dragon. A zaujmout by také mohla 67% sleva na Horizon Zero Dawn: Complete Edition. Titulů je zde za sympatické ceny samozřejmě spousta, takže neotálejte a mrkněte sami

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama