Geoff Keighley nebývale věří letošnímu programu Game Awards. Podle již odhaleného se objeví i Tekken 8
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Geoff Keighley nebývale věří letošnímu programu Game Awards. Podle již odhaleného se objeví i Tekken 8

Geoff Keighley nebývale věří letošnímu programu Game Awards. Podle již odhaleného se objeví i Tekken 8

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 12. 2022 10:25

Prosincové udílení cen The Game Awards, které připadá na 8. prosince, se odehraje již příští týden, a jak se tento herní svátek přibližuje, získáváme další detaily o tom, jaké hry budou k vidění. Co se týče potvrzených, zatím bylo potvrzeno pouze to, že nový Tekken bude jednou z her, které zde spatříme. Na druhou stranu, Geoff Keighley coby pořadatel dostává svému jménu budovatele očekávání. Podle jeho slov se ohledně sestavy ukázek necítil takto dobře už celá léta.

Reklama

  • Geoff Keighley láká na silnou sestavu ukázek letošního The Game Awards, včetně osmého Tekkena
  • Pořadatel si pochvaluje zejména počet oznámení a převahu gameplay trailerů nad filmovými ukázkami

Podle Keighleyho rozhovoru k Epicu bude letošní, o něco zkrácený, ceremoniál stále bohatý na několik desítek titulů. Velkou část z tohoto celkového objemu budou pochopitelně tvořit spíše aktualizace pro již známé hry (podle odhadu asi 30-40 titulů, které byly oznámeny dříve), zatímco „spravedlivý počet“ (cca 10 her) budou tvořit oznámení, která jsou i překvapení. Při uvážení slov, která pořadatel následně dodává, se taktéž zdá, že pouze malá část tohoto počtu, bude tvořená CGI trailery.

„Je to pro nás opravdu silný rok pro oznámení nových her. Nechci se sice dostat do problémů slibem, jako je 12 Elden Rings nebo něco podobného, ale cítíme se skutečně dobře. Toto bude jedna z našich silnějších sestav, které jsme měli. Na výstavě pravděpodobně uvidíte více než tucet nových věcí,“ popsal Keighley letošní ročník.

505 Games lákají na novou hru. K odhalení dojde na The Game Awards a na kampani se podílí Michael Madsen
i Zdroj: 505 Games

505 Games lákají na novou hru. K odhalení dojde na The Game Awards a na kampani se podílí Michael Madsen

Vydavatelství 505 Games chystá na čtvrteční The Game Awards odhalení zřejmě ambiciózního projektu. Zatím neznámý titul se má…

2. 12. 2022 17:49

V případě, že by vás více zajímalo, co konkrétně by se tímto prohlášením mohlo myslet, musíme přistoupit k tipům a kvalifikovaným spekulacím. Abychom to vzali jen s ohledem na větší hry, jedná se např. o oficiálním twitterovým účtem podpořené odhalení hratelnosti Star Wars Jedi: Survivor (údajně plánovaného na příští jaro), dále bližší představení Diablo 4 (taktéž plánované na další rok), odhalení nového Crashe Bandicoota (online hry s názvem Wumpa League), datum vydání Final Fantasy 16 (zatím oznámené na příští léto) nebo představení dalšího projektu Hidea Kodžimy (zejména tato možnost je vyhlížená, neboť Keighleyho poznámka dává vědět, že se slavný vývojář coby osobní přítel dozajista ukáže).

„Nemůžu poskytnout žádné aktualizace ohledně současného Hideova stavu, ačkoli je zjevné, že je to drahý přítel celé show. Jsem si jistý, že se nějakým způsobem zúčastní a jsem toho názoru, že nyní spřádá své plány. Takže [abych to shrnul], jsem si jistý, že nějakým způsobem bude hrát roli. Myslím, že se stále snažíme zjistit, co přesně udělá," prohlásil Keighley na otázku o účasti svého přítele ve stejném rozhovoru.

Samozřejmě, i když výše předpokládáme více zajímavých her s řadou očekávání, je zřejmé, že ne na každou se nutně dostane. Jednou z těch, která byla již nyní poměrně přímočaře vyvrácena, je např. další hra NetherRealm Studios, a to v podobě Mortal Kombat 12 nebo Injustice 3. Několik úniků během posledních 18 měsíců naznačovalo, že jejich další hrou bude určitě jedna z těchto zmíněných, což nakonec potvrdil i kreativní ředitel studia Ed Boon. Na druhou stranu, tento stejný kreativec nyní efektivně popřel, že by studio chystalo cokoli oznámit na letošním The Game Awards 2022, což znamená, že čekání pokračuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama