Geoff Keighley krotí očekávání hráčů. Summer Game Fest nebude plný nových oznámení, soustředí se na již oznámené hry
i Zdroj: Summer Game fest
Novinka Geoff Keighley krotí očekávání hráčů. Summer Game Fest nebude plný nových oznámení, soustředí se na již oznámené hry

Geoff Keighley krotí očekávání hráčů. Summer Game Fest nebude plný nových oznámení, soustředí se na již oznámené hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 6. 2022 15:32

Celý herní průmysl vzhlíží k 9. červnu. Po dlouhé době sucha a především absenci velkých herních akcí, které občas narušili menší streamy například od PlayStationu, se chystá dvouhodinová akce nabitá trailery. Hráči očekávají spoustu nových informací, ty ale musí Geoff Keighley krotit. Ještě před konáním urguje hráče, aby trochu mírnili předpokládané ambice festivalu.

Reklama

  • Hlavní tvář Summer Game Fest krotí očekávání od Summer Game Festu
  • Akce se soustředí na již oznámené hry, nikoliv na nová oznámení

„Je to pro mě skutečně vzrušující víkend, protože konečně uvidím věci, o kterých jednám už měsíce. Co ale chci říct je, že zde budeme ukazovat spoustu věcí ke hrám, které už byly oznámeny. Tyto hry vám ukážou nový obsah. Máme několik nových oznámení, která vás snad překvapí. Ale je to především show, která se primárně soustředí na věci, které jsou již oznámené,“ řekl Keighley během vysílání v Twitter Spaces.

„Máte tu tedy spoustu nových věcí, které vám chceme ukázat, ale určitě musíte krotit svá očekávání co se týče obrovských trháků, které očekáváte. Tohle nejsou The Game Awards. Viděl jsem několik opravdu bláznivých spekulací týkajících se toho, co si lidé myslí, že se zde oznámí,“ pokračoval Keighley.

Dále upozorňuje, že se v nadcházejících týdnech dočkáme spousty nových oznámení, ta ale nebudou spjata s jeho akcí. Hráči by s tím tak měli počítat – i tak se ale na akci těšíme a jsme zvědaví na představené novinky. Summer Game Fest začíná 9. června od 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama