Gearbox připomíná reedici Homeworldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox připomíná reedici Homeworldu

Gearbox připomíná reedici Homeworldu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 4. 2014 18:32
Reklama

Gearbox Software oznámili, že připravují remasterovanou edici Homeworldu a hodlají při té příležitosti vydat i speciální kusově omezenou edici hry. Ta bude v balení obsahovat jednu stopu (zhruba 30 cm) vysokou sošku mateřské lodi a po připojení do USB bude blikat za pomocí LED osvětlení.

Homeworld Remastered Collection (původně označován jako Homeworld HD) bude obsahovat první dva díly hry, sběratelská edice pak k sošce přidá ještě manuál, přívěšek na klíče a také knížku s concept arty z této série. Cenu zatím neznáme, stejně tak ani nevíme ještě datum vydání. Nutno však podotknout, že tato edice bude kusově velmi omezená a je jen otázkou, zda se vůbec nějaký kousek dostane i k nám, do srdce Evropy.

Gearbox připomíná reedici Homeworldu
i Zdroj: Hrej.cz

Z technického hlediska vás jistě bude zajímat, v čem spočívá předělávka původních her. Zatím toho bohužel příliš nevíme, kromě vylepšené grafiky a snad i přizpůsobeného ovládání dnešní době se prý můžeme těšit mimo jiné i na podporu velkých rozlišení. Řeč je až o 4K rozlišení. Pro více informací se můžete podívat na oficiální stránky hry.

Nezapomeňte se s námi také podělit o váš názor – je Homeworld vaše srdcovka a nemůžete se dočkat remasterovaných edicí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama