Gearbox odhalil svůj nový Homeworld
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox odhalil svůj nový Homeworld

Gearbox odhalil svůj nový Homeworld

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 12. 2015 09:48
Reklama

Z aukce majetku THQ vyšel před lety jako majitel značky Homeworld vítězně až Gearbox, který vydal obě vesmírné RTS strategie v remasterovaných edicích a potichu dohlížel na práce studia Blackbird Interactive na vlastní hře Homeworld: Shipbreakers. Dosud jsme o ní mnoho neslyšeli a nyní se hra pod novým jménem představuje trailerem a zná i datum svého vydání

Homeworld: Deserts of Kharak bude příběhem předcházet vesmírných strategiím a zavede hráče na písečnou planetu Kharak, kde se vědkyně Sarah S'Jet vydává do nepřátelského území najít zvláštní anomálii, která by mohla skrývat klíč k záchraně planety.

Ve hře budou mít hráči pod kontrolou pozemní i letecké jednotky, se kterými budou vést výpady proti nepřátelům a využívat členitého prostředí dun, kaňonů a skalnatých kráterů. Samozřejmě nebude chybět správa zdrojů, vývoj technologií či multiplayer.

Deserts of Kharak vychází na PC 20. ledna 2016 a hráči, kteří si je na Steamu předobjednají, dostanou zdarma kolekci remasterovaných Homeworld a Homeworld 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama