Futuristická top-down střílečka Uragun vchází do předběžného přístupu
i Zdroj: Kool2Play
Uragun Novinka Futuristická top-down střílečka Uragun vchází do předběžného přístupu

Futuristická top-down střílečka Uragun vchází do předběžného přístupu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 4. 2022 09:40

Studio Kool2Play může slavit. Jejich první projekt Uragun, futuristická top-down střílečka, se konečně dostává na Steam v rámci předběžného přístupu. Zároveň nám vývojáři představují nejen obsah dostupný už v tuto chvíli, ale také plánované novinky.

Reklama

  • Akční top-down střílečka Uragun vychází do předběžného přístupu
  • Vývojáři představují současný obsah i plány do budoucna

Prozatím akční hra o mechovi ve světě nebezpečné umělé inteligence nabídne 25 misí napříč třemi lokacemi. Náš mech se utká s desítkou různých nepřátel a jedním bossem, prozatím s nimi budeme bojovat pomocí pěti druhů zbraní a čtyřmi speciálními útoky. 

Jak bývá zvykem, prozatím je hra nabízena nejlevněji – hráči získají přístup ke hře za 15 euro. Postupem času se bude obsah dále rozšiřovat, Kool2Play plánuje další lokace, mise, nepřátele a celkové rozšíření hry. 

„Early  Access  je jen  začátek  cesty, Uragun  vidíme  jako dlouhodobě  prodávaný Btul,  který s  každou aktualizací  získává nové  hráče,“ řekl Marcin Marzęcki, generální ředitel společnosti Kool2Play. „Náš tým má spoustu nových nápadů na další kapky obsahu. Je na komunitě, aby rozhodla, co bude do hry implementováno.  Na základě  spuštění Early  Access  a zpětné  vazby,  kterou získáme,  zveřejníme podrobný roadmap, ve které zdůrazníme všechny úpravy a budoucí obsah.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama