FromSoftware údajně kutí další soulsovku pro PlayStation 5, chystá se i nový WipEout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoftware údajně kutí další soulsovku pro PlayStation 5, chystá se i nový WipEout

FromSoftware údajně kutí další soulsovku pro PlayStation 5, chystá se i nový WipEout

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 8. 2021 11:21

Herní průmysl je sice v letním útlumu, spekulace ale proudí internetem bez přestávky. Ty poslední poukazují na chystané novinky pro konzoli PlayStation 5.

Reklama

  • Spekulace mluví o nové soulsovce pro PlayStation 5
  • Údajně se tvoří i další WipEout, který využije PSVR druhé generace
  • Oba projekty jsou v rané fázi

Ke slovu se přihlásil insider Shpeshal Nick známý díky podcastu Xbox Era. Na Twitteru poukázal na informace, že studio FromSoftware nyní pracuje na soulsovce, která vyjde jako exkluzivita pro PlayStation 5. Podle všeho ale nejde o pokračování Bloodborne, o němž se poslední dobou také hodně mluví.

Nick se následně rozhodl, že přišel ten správný čas na další oznámení. V dalším příspěvku tvrdí, že se vrátí značka WipEout. Údajně půjde o titul rovněž určený pro PlayStation 5, zároveň podpoří druhou generaci PlayStation VR, na níž se nyní pracuje. Nick dodal, že na hře dělá interní tým Xdev, projekt je však teprve v rané fázi.

Nejde o žádné velké překvapení. WipEout se s PSVR prolnul už v rámci Omega Collection. Kolekce remasterů vyšla v červnu roku 2017, během následujícího roku přišla v bezplatném updatu podpora virtuální reality. Další pokračování fanouškům série jistě udělá radost.

V rané fázi je pravděpodobně i zmíněná soulsovka od FromSoftware, studio totiž momentálně soustředí veškeré své síly na Elden Ring, který by měl vyjít koncem ledna příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama