Francouzské Nintendo ukazuje kompletní zápas v Mario Strikers: Battle League Football
i Zdroj: Nintendo
Mario Strikers: Battle League Football Novinka Francouzské Nintendo ukazuje kompletní zápas v Mario Strikers: Battle League Football

Francouzské Nintendo ukazuje kompletní zápas v Mario Strikers: Battle League Football

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 5. 2022 16:58

Už 10. června vtrhne na obrazovky Nintendo Switch slavný instalatér Mario se svými parťáky, tentokrát v kopačkách a nejlepší fotbalové formě. Šílený fotbálek Mario Strikers: Battle League Football ukázalo Nintendo v plné parádě skrz kompletní zápas francouzské pobočky.

Reklama

  • Mario Strikers: Battle League Football ukazuje plný zápas

Ve videu se na hřišti v Bowserově hradu střetává tým Maria, Toada, Peach a Luigiho s partou Waluigi, Rosalina, Yoshi a Bowser. Výsledek má samozřejmě ke klasickému fádnímu fotbalu hodně daleko. Hraje se hodně ve vzduchu, míč zběsile létá a odráží se od stěn a gól, který nepadne z nůžek pět metrů nad zemí jakoby nebyl.

Zábavu samozřejmě násobí i powerupy a speciální schopnosti. Ve skutečném fotbale by asi neobstál zelený krunýř, kterým můžete na čas omráčit soupeře a na hraně pravidel by byly asi i ochranné zákroky, při kterých protivníka od míče odpravíte kopem do hlavy. Zaujme i docela pohledná grafika, která zřejmě dá slabšímu Switchi pořádně do těla. Bonusem je nadšený francouzský dabing.

Mario Strikers: Battle League Football vychází 10. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama