Foťte psy v simulátoru Pupperazzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Foťte psy v simulátoru Pupperazzi

Foťte psy v simulátoru Pupperazzi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 5. 2019 08:55 1
Reklama

Focení čehokoliv hráči přímo milují. Ať už se jedná o akcí nabité screenshoty, atmosferická panoramata nebo nablýskaná vozidla závodních her. Specialitou jsou pak tituly, které na focení přímo staví svou hratelnost, jmenovitě kultovní “kolejnicová střílečka” Pokémon Snap, kde se v hráčově objektivu objevovaly oblíbené kapesní příšerky žijící ve volné přírodě. Tento mírně bizarní žánr ale stále nevymizel, nezávislé studio Sundae Month představuje kouzelný titul Pupperazzi.

Premisa hry je velmi jednoduchá. Hráč se ocitá v přímořském městečku plném veselých pejsků, kteří poskakují kolem, odpočívají, sluní se nebo brázdí mořské vlny. V roli fotografa je jeho úkolem pořídit co nejvíce kvalitních snímků všudypřítomných chlupáčů a vyhýbat se místním obyvatelům. K zachycení nejlepších momentů poslouží schopnosti double jumpu nebo aktivace bullet-time. Z prvního teaseru zveřejněného na sociálních sítích je patrné, že se jedná o velmi… charakteristickou zábavu se svérázným audiovizuálním zpracováním.

Tvůrci zatím nezveřejnili přesné datum vydání, Pupperazzi ale plánují dokončit ještě letos. A pokud plánujete svou obsesi fotkami psů sdílet, Sundae Month slibují i lokální hru více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama