Fotografie z natáčení seriálu Fallout ukazují legendární benzínku Red Rocket
i Zdroj: jcarson_nyack
Novinka Fotografie z natáčení seriálu Fallout ukazují legendární benzínku Red Rocket

Fotografie z natáčení seriálu Fallout ukazují legendární benzínku Red Rocket

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 1. 2023 12:06

Herní komunita v současnosti nadšeně sleduje seriál The Last of Us, chystá se ale také řada dalších adaptací. Jednou z očekávanějších je seriálový Fallout od Amazon Studios. Z něj jsme viděli jediný oficiální snímek, jistý uživatel Twitteru ale vyfotil kulisy jedné z ikonických lokací.

Reklama

  • Na Twitteru se objevily fotky z natáčení seriálu Fallout
  • Zachycují čerpací stanici Red Rocket

Zachytil je v New Yorku, kde filmaři vybudovali jednu z poboček čerpacích stanic Red Rocket. Ty jsou ikonickou záležitostí série od třetího dílu. Díky dynamickému, kulatému, plechovému designu Raygun Gothic velmi významně odkazují na alternativní historii Falloutu. Ve trojce, čtyřce i 76 jsme mohli prozkoumat řadu různě velkých a různě zaměřených poboček, včetně variant pro nákladní vozy nebo lodě. Budovy zpravidla skrývají zajímavý loot.

Fotky z natáčení ukazují zchátralou benzínku, zřejmě připravenou pro trochu seriálové akce. Kulisy ale ještě nejsou hotové. Na obrázcích je vidět nakladač se součástkami, na samotné budově pak chybí ikonická červená raketa, a třeba velký nápis Red Rocket je zatím omotaný ochrannou izolepou. Na ploše ale nechybí ani držák pro Power Armor, který vypadá jako dokonalá předělávka herní předlohy.

Seriál Fallout chystají Lisa Joy a Jonathan Nolan (oba se pro HBO podíleli na Westworld). Na pozici výkonného producenta najdeme šéfa Bethesdy a autora herní předlohy Todda Howarda. Showrunnery se stali Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) a Graham Wagner (Silicon Valley, The Office). V důležitých rolích si zahrají Walton Goggins a Ella Purnell. Konkrétní informace o ději nebo datu vydání ale zatím nemáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama