Forza Motorsport 7 bude v polovině září stažena z prodeje
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Motorsport 7 Novinka Forza Motorsport 7 bude v polovině září stažena z prodeje

Forza Motorsport 7 bude v polovině září stažena z prodeje

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 7. 2021 08:55 3

Přibližně po dvouročním výročí ukončení prodeje šestého dílu ze závodní série Forza Motorsport potkává podobný osud i jeho nejčerstvějšího nástupce. Forza Motorsport 7 a všechen její doplňující obsah se podle komunitního manažera Turn 10 přestane prodávat 15. září.

Reklama

  • Forza Motorsport 7 se přestane prodávat 15. září
  • Hráči, kteří si hru stačí koupit, ji budou moci hrát i nadále

Ukončení prodeje Forza Motorsport 7 ponese všechny rysy, jaké jsme již zažili u jejího předchůdce. Všichni hráči, kteří si tak hru pořídili, nebo tak učiní do výše uvedeného data, budou v závodění moci pokračovat i po definitivním konci prodeje. Nehledě na dostupnost bude taktéž umožněno stahování zakoupeného DLC obsahu a zachování přístupu ke všem částem multiplayeru, které hra nabízí.

Vedle hráčů, kteří si za dobu prodeje zakoupili základní hru, bylo taktéž myšleno na početné uživatele Game Passu, odkud hra v září zmizí také. Ti, kteří zde utratili peníze za některé z bezpočtu DLC, ale nikoli již hru samotnou, budou 2. srpna kontaktování ohledně tokenu, umožňující další hraní zakoupeného obsahu. Ke kontaktování bude využito služeb Xbox Message Centra, přičemž vývojáři více zapomnětlivé hráče uklidňují, že aktivace tokenu bude umožněna až do září 2023.

Posledním dechem zástupci studia dodávají, že e-sportová scéna nedozná žádných větších změn. Několika eventů se proto máme dočkat už v nadcházejících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama