Forza 7 odhaluje více než 200 vozů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza 7 odhaluje více než 200 vozů

Forza 7 odhaluje více než 200 vozů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 7. 2017 09:21 3
Reklama

Posledních sedm dní bylo pro fanoušky virtuálního motorismu z dílen Turn 10 nadmíru zajímavých. Připravovaná Forza Motorsport 7 začíná pomalu odkrývat svou rozsáhlou garáž sériových, silničních, závodních i desetiletími ověřených mašin. Minulý týden studio vypustilo do světa seznam zhruba 160 vozidel od exotických značek, tento týden se nese ve znamení veteránů a vintage nástrojů silniční zkázy.

Sedmá Forza Motorsport se bude pyšnit nejrozsáhlejší paletou Ferrari, Lamborghini a Porsche v historii videoherního závodění. V seznamech samozřejmě nechybí jejich technologické zázraky Porsche 918 Spyder a Ferrari LaFerrari, kterým by mohli konkurovat rovněž přítomní Koeniggseg Regera nebo McLaren P1 GTR. Mezi dalšími drahými stroji nechybí ani britské Aston Martin, Lotus, Maserati, nebo oblíbené italské výstřelky Pagani. Zarážející je absence nové vlajkové lodě Bugatti, Chiron. V seznamu zatím figurují pouze jeho předci Veyron a EB110 ve verzích Super Sport.

Forza 7 odhaluje více než 200 vozů
i Zdroj: Hrej.cz

I seznam letitějších kousků nabízí zajímavé objevy. Chybět nesmí klasické Corvetty, tentokrát krásné ročníky 53, 60 a divoký Stingray 67. Samozřejmostí je i celá stáj Mustangů, Mercedesy 300 jakožto symboly luxusu nebo autorovy oblíbené Lancie, zastoupené 1.6 rallye verzí Fulvie z roku 1968.

Kompletní seznamy naleznete zde a zde. Sluší se připomenout, že jen málo vozů slaví v sérii svou premiéru. Modely by ale měly často být přepracované a využívat aktuálních technických možností konzole. Forza Motorsport 7 vychází 3. října letošního roku pro Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama