Fortnite přináší speciální vzpomínkový event s Martinem Lutherem Kingem
i Zdroj: Hrej.cz
Fortnite Novinka Fortnite přináší speciální vzpomínkový event s Martinem Lutherem Kingem

Fortnite přináší speciální vzpomínkový event s Martinem Lutherem Kingem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 8. 2021 11:58 4

Populární battle royale hit Fortnite přináší pro své hráče další event, tentokrát ale značně jiného střihu, než obvykle. Místo crossoverů s jinými popkulturními ikonami totiž hra vzpomíná na aktivistu a kazatele Martina Luthera Kinga. V události March Through Time D.C. ‘63 se hráči interaktivní formou seznámí s okolnostmi a průběhem legendárního projevu “I have a dream”.

Reklama

  • Fortnite přináší event March Through Time, který vzpomíná na Martina Luthera Kinga
  • Hráči se podívají do Washingtonu v roce 1963

Oslavte život a dílo laureáta Nobelovy ceny míru Dr. Martina Luthera Kinga Jr. v novém interaktivním zážitku který přináší TIME Studios. March Through Time, vyvinutý členy komunity Fortnite Creative, hráče ponoří do monumentálního proslovu I Have A Dream a příběhu, který jej doprovází,” láká hráče oficiální popis na webu Epic Games. Autoři na eventu pracovali společně s tvůrčí divizí magazínu Time.

V praxi se hráči přenesou do reimaginace hlavního města Spojených států Washingtonu v roce 1963, především do oblasti Lincolnova památníku a United States National Mall. Tam uslyší celý Kingův sedmnáctiminutový projev, který dodnes ve společnosti významně rezonuje. Součástí eventu jsou i speciální stanoviště ve stylu muzejních exponátů vypichující důležité body Kingova díla, a týmové minihry akcentující Kingovy myšlenky. Odměnou je sprejovací motiv D.C. 63.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama