Fortnite konečně přináší změny počasí. Hrozivá tornáda a bouře ale hráče nijak neohrozí
i Zdroj: Hrej.cz
Fortnite Novinka Fortnite konečně přináší změny počasí. Hrozivá tornáda a bouře ale hráče nijak neohrozí

Fortnite konečně přináší změny počasí. Hrozivá tornáda a bouře ale hráče nijak neohrozí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 1. 2022 10:49

Trailer pro třetí kapitolu Fortnite ukázal spoustu velice zajímavých novinek. Pokud se na něj ale díval někdo zcela neznalý, pravděpodobně ho nejvíce zaujalo jedno – tornáda. Změny počasí a jeho vliv na herní plochu představují jedny z největších změn pro současnou sezónu, hráči si ale na jejich implementaci museli chvíli počkat.

Reklama

  • Fortnite s novou aktualizací dostává tornáda a bouře
  • Zatímco tornádo neuděluje poškození a vyzvedne hráče do vzduchu, bouře po udeření bleskem lehce zraní, ale dodá hráči rychlost
  • V aktualizaci se také rozšíří dýmovnice

S novou aktualizací se studio Epic Games konečně rozhoupalo a do hry přidalo nejen tornáda, ale i další méně razantní změny a novinky. Tornáda můžete vidět po celé mapě, jelikož jsou na poměry této battle royale akce poměrně rozměrné. Vzdušné víry pak pochopitelně nasají vše, co se dostane do dostatečné blízkostí, vývojáři se ale rozhodli celý systém vytvořit relativně přátelsky – hráči tedy nebudou dostávat poškození, ale mohou se jen hezky proletět.

Druhým rozmarem počasí je vcelku klasická bouře, která na určitém území začne šlehat blesky. Jakmile blesk uhodí do vaší postavy, utržíte lehké poškození, ale zároveň přijde krátkodobé zvýšení rychlosti. Obě anomálie bude po několik dní možné potkávat velmi často, vývojáři tak chtějí, aby se hráči s novinkou pořádně seznámili. Další novinkou jsou pak dýmovnice, které lze konečně najít poházené po mapě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama