For Honor dokončuje začlenění crossplaye. V dalších dnech přinese i velice speciální event k Halloweenu
i Zdroj: Ubisoft
For Honor Novinka For Honor dokončuje začlenění crossplaye. V dalších dnech přinese i velice speciální event k Halloweenu

For Honor dokončuje začlenění crossplaye. V dalších dnech přinese i velice speciální event k Halloweenu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 10. 2022 11:35

Halloween se nám s koncem měsíce nezadržitelně blíží a řada vývojářů na tuto skutečnost reaguje. Od 20. října do 10. listopadu budete proto moci slavit vše speciálním eventem Web of the Jorogumo i v rámci For Honor, jenž připomene tuto nyní už pět let starou hru. Aby toho navíc nebylo málo, slavit budete moci ve větším počtu. Spolu s oznámením eventu Ubisoft totiž souběžně oznámil, že konečně dokončil integraci crossplaye, takže hra podporuje i tvorbu skupin napříč platformami.

Reklama

  • For Honor nově nabízí i tvorbu skupin napříč různými platformami; jde o druhou fázi integrace crossplaye
  • V rámci nadcházejících dní se ve hře objeví časově omezený event, kde se ke slovu dostane Halloween

Přidávání crossplaye mezi PC, PlayStationem a Xboxem bylo rozdělené do dvou fází, které Ubisoft oficiálně představil na jaře letošního roku. V první se hráč spojili v rámci klasického matchmakingu v zájmu rychlejšího spojování hráčů, nicméně až do současné doby neumožnil vstoupit do skupin s přáteli na jiných systémech. Tento problém se nově již vyřešil.

Událost Web of the Jorogumo, která této možnosti hned využije, s sebou přináší PVE pro čtyři hráče. Hráči se v doprovodu Meiko setkají na upravené verzi existují lokace Market Town, kde se postaví posedlým samurajům a pohybu přes lepkavé sítě.  

Událost s sebou přináší řadu výzev a některé vizuální novinky. K dispozici budou např. dva nové skiny, Kensei Hero a Yokai Slayer, a také možnost získat speciální oblečení a některé ozdoby. V rámci obchodu si některé z novinek můžete zakoupit také. Ve hře budou takto dočasně k dispozici předměty s halloweenskou tematikou, včetně poprav, oblečení a póz postav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama